Laden Evenementen

Jazz bij PA: Jazz Orchestra of the concertgebouw & JONG JOC

10 april 2024

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw heeft de bigband muziek in Nederland op de kaart gezet. Sinds 1999 is het orkest de ruggengraat van de jazzprogrammering van het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, naast vele andere podia in Nederland en daarbuiten, met vele tienduizenden bezoekers per jaar.
Het orkest ziet het als taak om het culturele erfgoed van Nederlandse jazz toegankelijk te maken voor nieuwe generaties. Tegelijkertijd kijken zij graag vooruit door samen te werken met hedendaagse musici uit alle windstreken.
Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw won maar liefst twee Edison Awards en heeft overal ter wereld opgetreden. De gerenommeerde big band speelt regelmatig samen met gastsolisten van wereldklasse, waaronder Toots Thielemans, Roy Hargrove, Patti Austin, Kurt Elling, en nationale artiesten als Ruben Hein, Trijntje Oosterhuis en Sabrina Starke.

Voorprogramma:
Het JONG JOC bestaat uit een groep enthousiaste en getalenteerde jonge muzikanten van 12 tot 18 jaar. Ieder jaar wordt er een geheel nieuw JONG JOC samengesteld. Het JONG JOC treedt meerdere keren per jaar op, bijvoorbeeld in het voorprogramma van een concert van het JOC. De muzikale leiding is in handen van Maartje Meijer.

Aanvang 20:30 uur
Deuren zaal open 20:00 uur
Verwachte eindtijd 22:45 uur

Bestel hier je ticket a € 22,50*

*prijs incl. servicekosten.

Share This Event

17093013
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
10 april 2024
Tijd:
20:30 - 22:45
Evenement Categorie: