Podium Azijnfabriek is te huur

Zaal én foyer!

 Zaal én foyer? Ja, de zaal en onze foyer zijn een package deal! Vanzelfsprekend kan je ervoor kiezen om enkel gebruik te maken van de zaal of enkel van de foyer maar zo ben je in ieder geval verzekerd dat je als enige gebruik maakt van onze locatie (m.u.v. onze vergaderruimte boven. Deze is apart te boeken en heeft een (extra) eigen entree!). 

Hieronder volgt wat handige informatie, sfeerfoto’s en de huurprijzen.

Foyer

Het PAreltje waar je binnenkomt: een warm café met een chique en een beetje maffe uitstraling. Dacht je alles gezien te hebben, valt je oog ineens op de vleugel die op z’n kop aan het plafond hangt. Of wat dacht je van onze dikke, vette, gouden discobal? Het is de ideale plek om voorafgaand of na afloop van een concert een borrel te drinken en een lekkere snack te bestellen. Of om met een gezelschap tot 90 personen samen te komen voor een besloten activiteit.

Opstelling en aantal personen:
50 personen
Staand met enkele zitjes: 90 personen

Wist je dat …
De foyer een eigen podium heeft? Helemaal geschikt voor kleine bezettingen, het houden van een speech of het hosten van een stamtafel.

Zaal

Wanneer je hier voor het eerst binnenkomt, verwacht je niet dat achter deze gevel zo’n zaal
verstopt zit. Het is onze donkergroene kameleon die geschikt is voor allerlei activiteiten.
Vanwege de kleur, de eyecatching kroonluchters en de stijlvolle bar is het een
plaatje waar weinig aan hoeft te worden toegevoegd qua aankleding. Het staat als een huis en heeft alle techniek die een zaal van dit formaat nodig heeft.

Opstelling en aantal personen: 
Zittend met ronde of lange tafels: 100 personen
Theateropstelling met tafeltjes ertussen: 150 personen
Strakke theateropstelling: 190 personen
Half zittend, half staand: 200 personen
Staand: 400 personen

Wist je dat …
We onze zaal kunnen halveren? Dan heb je met 100 personen in staande opstelling
En wist je dat we naast ons grote podium ook een klein podium hebben in de zaal?

Food

Wij zijn geen restaurant en hebben dus geen professionele keuken in huis. Maar, we houden wel van lekker eten! Om deze reden werken we dan ook extra graag samen met de beste cateraars. We hebben een aantal arrangementen samengesteld, super lekker! Omdat de opties (bijna) eindeloos zijn spreken wij graag persoonlijk af zodat we jouw/jullie wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken. 

Prijzen verhuur: zaal & foyer

dagdeeldagprijs*
Ochtend: 9-12:30 uuralle dagen€ 400
Middag: 13-17:30 uur ma t/m do€ 500
vr t/m zo€ 550
Avond: 20.00-1:00 uuma t/m do€ 500
vrijdag€ 600
zaterdag€ 800
zondag€ 500

* excl. BTW

Wij gaan ervan uit dat iedere huurder tijd nodig heeft om eigen accenten in de inrichting aan te brengen. De zaalhuur is dan ook inclusief een totaal van 1 uur opbouw en 1 uur afbouw. Als er langere tijd voorbereid/opgeruimd moet worden, brengen we hiervoor een vergoeding vanaf €85 ,- (ex BTW) per extra uur in rekening. 

Afspraak maken?

Omdat de opties (bijna) eindeloos zijn spreken wij graag persoonlijk af zodat we jouw/jullie wensen en onze mogelijkheden kunnen bespreken. Wil je een afspraak maken of wil je direct reserveren? Mail dan naar info@podiumazijnfabriek.nl of geef ons een belletje via  +31 645456699.