Podium Azijnfabriek is te huur!

Verhuur

Podium Azijnfabriek is te huur!

PA is te huur voor alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten waarbij het podium de belangrijkste rol heeft. Zoek je nog een toffe locatie voor je aankomende event of vergadering? Neem dan direct contact op met Sophie via 06-12978604. We denken graag met je mee!

Locatie verhuur: zaal & foyer

Zittend in concertopstelling is onze zaal geschikt voor maximaal 180 personen. Vanaf 70 personen kunnen we de zaal inrichten / afschermen voor een intieme opstelling. Staand kunnen we 350 gasten in onze zaal ontvangen.

Ben je met een kleiner gezelschap en hoeft het niet besloten te zijn? Reserveer dan een tafel (of twee of drie) in onze foyer! Sfeervol ingericht, altijd gezellige culturele reuring en een heerlijke hapjes- en drankenkaart.

Bij de huur is altijd een bemande bar inbegrepen.

Qua cateraar werken wij samen met Happaz Catering.

Wij gaan ervan uit dat iedere huurder tijd nodig heeft om eigen accenten in de inrichting aan te brengen. De zaalhuur is dan ook inclusief een totaal van 3 uur op/afbouw. Als er langere tijd voorbereid/opgeruimd moet worden brengen we hiervoor een vergoeding van € 50,- per extra uur in rekening.

Een aantal faciliteiten op het gebied van licht, geluid en inrichting horen standaard bij het huren van de ruimte. Voor andere faciliteiten vragen we een extra vergoeding. De prijs hiervoor is op aanvraag.

prijzen verhuur: zaal & foyer

dagdeeldagprijs
Ochtend: 9-12:30 uuralle dagen€ 350*
Middag: 13-17:30 uur ma t/m do€ 400*
vr t/m zo€ 500*
Avond: 20.00-1:00 uuma t/m do€ 450*
vrijdag€ 550*
zaterdag€ 750*
zondag€ 450*
* excl. BTW

VERGADERRUIMTE

Onze authentieke vergaderlocatie zit in de punt van het dak van PA en is te boeken tot 15 personen. Écht even wat anders, inclusief uitzicht op de Sint-Jan. Ons ‘standaard’ aanbod is inclusief:

Dit aanbod is gemakkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, borrel, concert, voorstelling, stadswandeling of vaartocht. We denken graag met je mee! Voor een meerdaagse boeking hebben we tal van leuke adresjes om te overnachten. We kennen ’s-Hertogenbosch op ons duimpje en kunnen snel contact op nemen met collega’s in de stad!

Boek 5 vergaderingen in één keer en ontvang 10% korting!

prijzen vergaderruimte

dagdeel (alle dagen van de week)prijs
Overdag (4 uur)€ 250*
Avond (4 uur)€ 150*
Dag (ochtend en middag)€ 400*
Hele dag (ochtend, middag en avond)€ 500*
* excl. BTW

Meer weten?

Wil je meer informatie of wil je direct reserveren? Mail dan naar info@podiumazijnfabriek.nl of geef Sophie een belletje!