Vergaderen bij PA

Vergaderruimte met airconditioning!

Onze authentieke vergaderlocatie zit in de punt van het dak van PA. Écht even wat anders, inclusief uitzicht op de Sint-Jan. Ons ‘standaard’ aanbod is inclusief:

Dit aanbod is gemakkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, borrel, concert, voorstelling, stadswandeling of vaartocht. We denken graag met je mee! Voor een meerdaagse boeking hebben we tal van leuke adresjes om te overnachten. We kennen ’s-Hertogenbosch op ons duimpje en kunnen snel contact op nemen met collega’s in de stad!

Opstelling en aantal personen:
 ◆
U-vorm: 15 personen
Twee halve maan kringen: 25 personen
In viertallen: 24 personen
Lange tafel: 20 personen

Boek 5 vergaderingen in één keer en ontvang 10% korting!

Prijzen verhuur: vergaderruimte

dagdeel (alle dagen van de week)prijs*
Overdag (4 uur)€ 250
Avond (4 uur)€ 250
Dag (ochtend en middag)€ 400
Hele dag (ochtend, middag en avond)€ 500
* excl. BTW

Corporate Concert

Een wat? Een concert of voorstelling voor jouw bedrijf. Met collega’s en/of relaties. Een ander soort vrijdagmiddagborrel, een uitje waar iedereen aan toe is, een live bijeenkomst en meteen een steuntje aan de cultuur. Bijvoorbeeld van 16:00 tot 18:00 uur met daartussen een optreden van +/- 40 minuten, daaromheen genoeg ruimte voor een hapje en een drankje.
Wat wordt jouw culturele invulling? Jazz/Comedy/Pop/Nederlandstalig? We hebben hierin een flink netwerk en zoeken graag met je mee naar de juiste match.
Vanaf hoeveel personen het kan? Onze zaal is flexibel om het vanaf 40 personen al intiem in te richten, met 100 personen heb je nog steeds genoeg ruimte, en met 170 personen is het zittend vol maar is de bar gemakkelijk bereikbaar.