Contact met PA

Sophie
Rijnaarts

Creatief directeur​

Vragen over de programmering, samenwerkingen of bijzondere verhuur? Neem contact op met Sophie.

Pascal van Oirschot

Commercieel directeur

Voor alle financiële en technische vragen? Mail Pascal!

Roel
Simons

Bedrijfsleider

Vragen over horeca en onze verhuurmogelijkheden? Neem contact op met Roel.

Lisa
Ummels

Assistent bedrijfsleider

Vragen over de website, promotie & sociale media? Dan moet je Lisa hebben!

Heb je een prangende vraag?

 In dat geval is een beller sneller: +31 6 45 45 66 99

Stuur ons een berichtje

Wil je jouw band, programma, ensemble, clubje of gezelschap onder de aandacht brengen van onze programmeur? Stuur dan een mailtje naar  programmering@podiumazijnfabriek.nl.

Openingstijden PA

Wij zijn enkel geopend tijdens activiteiten. Dat is zo goed als dagelijks, maar om te voorkomen dat je voor niets aan de deur staat hebben we hieronder voor jullie de dagen en tijden waarop je tijdens het theaterseizoen welkom bent voor een drankje en hapje terwijl je ondertussen omringd wordt door cultuur.

Maandag 19:00-00:00 uur
Dinsdag 19:00-00:00 uur
Donderdag 10:00-00:00 uur
Zaterdag 10:00-16:00 uur

Dit zijn ook de momenten waarop je onaangekondigd langs kan komen om een kijkje te nemen of om direct vragen te stellen m.b.t. verhuur. De overige momenten zijn ofwel gevuld met activiteiten (zie onze agenda) of zijn we besloten of gesloten.

Kaartverkoop

Tickets voor concerten en evenementen zijn snel, veilig en eenvoudig verkrijgbaar via onze website. Het is niet mogelijk om vooraf zitplaatsen te kiezen. Je ontvangt de tickets in je mailbox. Je kan de tickets uitprinten of laat ze bij binnenkomst zien op je smartphone, dat scheelt weer een boom. Ondervind je problemen met het online bestellen of ben je je toegangsbewijs kwijtgeraakt? Neem dan contact op met Lisa.

Route

Kom je met de auto?

Parkeergarage St.-Jan (Hekellaan 25, ‘s-Hertogenbosch) is de dichtstbij gelegen parkeermogelijkheid. Vanaf de voetgangersuitgang is het slechts 4 minuten lopen tot de voordeur. In de nabije omgeving is geen gratis parkeermogelijkheid.

Kom je op de fiets?

Houd hierbij rekening dat de stoep vrij en toegankelijk blijft voor voetgangers en rolstoelgebruikers.  Dit geldt ook voor de overkant, onze buren ambiëren geen stallingcarriere ;-). 

Tip van PA: parkeer je fiets gratis in de bewaakte rijwielstalling in de Kerkstraat (Kerkstraat 67, ‘s-Hertogenbosch). Vanaf hier is het ook slechts  een paar minuten lopen tot de voordeur.  

Cadeaubon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Bepaal zelf het bedrag en de gelukkige ontvanger mag zelf weten waar hij of zij het aan wil besteden. Wat dacht je van een jazzconcert? Of een cabaretvoorstelling? Je kunt er ook zo’n heerlijke royale borrelplank voor bestellen!

Te koop aan de bar.