Contact met PA

Heb je een prangende vraag?
Bel ons op +31 645456699

Sophie Rijnaarts

Creatief directeur​

Vragen over de programmering, samenwerkingen of bijzondere verhuur? Neem contact op met Sophie

Pascal van Oirschot

Commercieel directeur

Voor alle financiële en technische vragen? Mail Pascal!

Roel Simons

Bedrijfsleider

Vragen over horeca en verhuur? Mail Roel!

Lisa Ummels

Assistent bedrijfsleider

Vragen over de website, promotie & sociale media? Dan moet je Lisa hebben

Stuur ons een berichtje

Openingstijden PA

Wij zijn enkel geopend tijdens activiteiten! Dat is zo goed als dagelijks, maar om te voorkomen dat je voor niets aan de deur staat hebben we hieronder voor jullie de dagen en tijden waarop je ALTIJD welkom bent voor een drankje en een hapje terwijl je ondertussen omringd wordt door cultuur. Maandagavond 19:00-00:00 Dinsdagavond 19:00-00:00 Donderdag hele dag 10:00-00:00 Zaterdag 10:00-16:00 . Dit zijn ook de momenten waarop je onaangekondigd langs kan komen om een kijkje te nemen of om direct vragen te stellen m.b.t. verhuur. De overige momenten zijn of gevuld met activiteiten (zie onze agenda) of zijn we besloten of gesloten.

Kaartverkoop

Tickets voor concerten en evenementen zijn snel, veilig en eenvoudig verkrijgbaar via onze website. Het is niet mogelijk om vooraf zitplaatsen te kiezen. Je ontvangt de tickets in je mailbox. Je kan de tickets uitprinten of laat ze bij binnenkomst zien op je smartphone, dat scheelt weer een boom. Ondervind je problemen met het online bestellen of ben je je toegangsbewijs kwijtgeraakt? Neem dan contact op met Lisa.

Route

Kom je met de auto?

Parkeergarage St.-Jan (Hekellaan 25, ‘s-Hertogenbosch) is de dichtstbij gelegen parkeermogelijkheid. Vanaf de voetgangersuitgang is het slechts 4 minuten lopen tot de voordeur. In de nabije omgeving is geen gratis parkeermogelijkheid.

Kom je op de fiets?

Houd hierbij rekening dat de stoep vrij en toegankelijk blijft voor voetgangers en rolstoelgebruikers. Tip van PA: parkeer je fiets gratis in de bewaakte rijwielstalling in de Kerkstraat (Kerkstraat 67, ‘s-Hertogenbosch). Vanaf hier is het ook slechts 4 minuten lopen tot de voordeur.

Cadeaubon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Bepaal zelf het bedrag en de gelukkige ontvanger mag zelf weten waar hij of zij het aan wil besteden. Wat dacht je van een jazzconcert? Of een cabaretvoorstelling? Je kunt er ook zo’n heerlijke royale borrelplank voor bestellen!

Te koop aan de bar.