Contact met PA

Heb je een prangende vraag?
Bel ons op +31 645456699

Sophie Rijnaarts

Creatief directeur​

Vragen over de programmering, samenwerkingen of bijzondere verhuur? Neem contact op met Sophie

Pascal van Oirschot

Commercieel directeur

Voor alle financiële en technische vragen? Mail Pascal!

Roel Simons

Bedrijfsleider

Vragen over horeca en verhuur? Mail Roel!

Lisa Ummels

Assistent bedrijfsleider

Vragen over de website, promotie & sociale media? Dan moet je Lisa hebben

Stuur ons een berichtje

Openingstijden Zomer 2022

In onze branche zijn we een beetje seizoensgebonden, zeker omdat we een echte binnenlocatie zijn. Om deze reden hebben wij de komende weken aangepaste openingstijden. Met andere woorden; PA gaat op vakantie en is enkel geopend tijdens een paar activiteiten. Je vindt deze onder het kopje agenda! Hopelijk zien we je tijdens een van deze dagen (fruits de mer-middag, The Rosenbergs of tijdens de Bouleverd) en wensen je sowieso een hele fijne zomer! Wij gaan opladen, cultuur snuiven, insmeren & omdraaien, bommetjes maken, ijsjes eten en genieten van onze vrienden en familie!

Kaartverkoop

Tickets voor concerten en evenementen zijn snel, veilig en eenvoudig verkrijgbaar via onze website. Het is niet mogelijk om vooraf zitplaatsen te kiezen. Je ontvangt de tickets in je mailbox. Je kan de tickets uitprinten of laat ze bij binnenkomst zien op je smartphone, dat scheelt weer een boom. Ondervind je problemen met het online bestellen of ben je je toegangsbewijs kwijtgeraakt? Neem dan contact op met Lisa.

Route

Kom je met de auto?

Parkeergarage St.-Jan (Hekellaan 25, ‘s-Hertogenbosch) is de dichtstbij gelegen parkeermogelijkheid. Vanaf de voetgangersuitgang is het slechts 4 minuten lopen tot de voordeur. In de nabije omgeving is geen gratis parkeermogelijkheid.

Kom je op de fiets?

Houd hierbij rekening dat de stoep vrij en toegankelijk blijft voor voetgangers en rolstoelgebruikers. Tip van PA: parkeer je fiets gratis in de bewaakte rijwielstalling in de Kerkstraat (Kerkstraat 67, ‘s-Hertogenbosch). Vanaf hier is het ook slechts 4 minuten lopen tot de voordeur.

Cadeaubon

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Bepaal zelf het bedrag en de gelukkige ontvanger mag zelf weten waar hij of zij het aan wil besteden. Wat dacht je van een jazzconcert? Of een cabaretvoorstelling? Je kunt er ook mee aanschuiven of zo’n heerlijke royale borrelplank voor bestellen! Te koop aan de bar.