Word vriend

Waarom vrienden zo belangrijk zijn

Naast ons enthousiasme en onze motivatie om PA het tofste podium van Nederland van te maken, kunnen we de steun van vrienden goed gebruiken. Om ons verder te ontwikkelen, om de winter door te komen (mijn god, die energierekening!) en om nieuwe muzikale initiatieven een kans te geven. 

Daarnaast is het natuurlijk waanzinnig fijn om betrokken mensen om ons heen te hebben die zich vrij voelen om feedback te geven en meejuichen bij successen!

Gulle vriend
2023

Vanaf €50,- per jaar word jij onze gulle vriend.

Wat krijg je daarvoor terug?

Steunpilaar
2023

Heb je meer financiële middelen? Of wil je met je bedrijf Podium Azijnfabriek ondersteunen? Dat kan vanaf € 500,- Je krijgt uiteraard ook een PAwerbank een voorrangsebleem en kan met een introducee naar het  optreden komen. 

Sophie bespreekt graag de extra mogelijkheden! Denk aan vermelding naam/logo op onze website, het adopteren van een concert of het maandelijks gebruik van de vergaderruimte.

Liever geen toeters en bellen en vriendschappen maar wel helpen?

Dat kan natuurlijk ook!

Dat kan natuurlijk ook! Je kiest voor een zelfgekozen bedrag en maakt dit zelf over naar NL12RABO0155441272 t.n.v. Podium Azijnfabriek. (graag onder vermelding van uw mailadres.

Onze PAwerbank is vanaf 1 februari ook los te koop, bij ons aan de bar, á €22,50 ook leuk als cadeautje!

Twee gulle vrienden op één adres?

Dat kan voor €80,- Samen een PAwerbank delen om op te laden, allebei een voorrangsembleem en samen naar ons vriendenconcert/optreden.

Aanmelden als vriend van PA

"*" geeft vereiste velden aan

Ja, ik word vriend van PA*
Machtiging*