Word vriend

Dit is zo’n moment dat je vrienden nodig hebt…

We zijn verhuisd, we zijn geopend, we hebben een vliegende start gehad en we zijn weer (half) gesloten. Dit is iets wat niemand had verwacht maar waar we wel mee hebben te dealen. Laten we met zijn allen hopen dat het ditmaal van korte duur is en laten we afspreken dat we er vol enthousiasme het beste van gaan maken. Naast ons enthousiasme, en onze motivatie om er het beste van te maken, kunnen we de steun van vrienden goed gebruiken!

Gulle vriend
2022

Vanaf €50,- per jaar word jij onze gulle vriend. Wat krijg je daar voor terug?

Steunpilaar
2022

Heb je meer financiële middelen? Of wil je met je bedrijf Podium Azijnfabriek ondersteunen? Dat kan vanaf € 500,- Je krijgt uiteraard ook onze kalender, de bitterballen en kan met een introducee naar het ons vriendenconcert / optreden komen. Sophie (06-12978604) bespreekt graag de extra mogelijkheden! Denk aan vermelding naam/logo op onze website, het adopteren van een concert of het maandelijks gebruik van de vergaderruimte.

Liever geen toeters en bellen en vriendschappen maar wel helpen?

Dat kan natuurlijk ook! Je kiest voor een zelfgekozen bedrag en maakt dit zelf over naar NL40RABO0113663838 t.n.v. Stg. Cultureel Platform de Azijnfabriek. (graag onder vermelding van uw mailadres. Onze kalender is vanaf vrijdag 17 december ook los te koop bij ons aan de bar á €12,50, leuk als cadeautje!

Twee gulle vrienden op één adres?

Dat kan voor €80,- Samen een portie bitterballen eten (zeker een grotere portie!), samen de kalender op de WC hangen en samen naar ons vriendenconcert/optreden komen! De bijdrage wordt afgeschreven door middel van een eenmalige automatische incasso. Vriendschappen zijn niet vanzelfsprekend en worden daarom niet automatisch verlengd. Volgend jaar vragen we opnieuw of dat je vriend wilt worden!

Stichting Cultureel Platform Azijnfabriek (CPA)

De gelden worden beheerd door Cultureel Platform Azijnfabriek (CPA). Deze adviserende stichting waarborgt de culturele identiteit van Podium Azijnfabriek. Daarnaast ondersteunen en initiëren zij nieuwe culturele projecten binnen Podium Azijnfabriek. Het bestuur van deze stichting bestaat uit:

Aanmelden als vriend van PA

"*" geeft vereiste velden aan

Ja, ik word vriend van PA*
Machtiging*