Laden Evenementen

Club Zondag

12 maart 2023

Welkom bij Club Zondag, hét podium voor een middag met drie verschillende en originele optredens…

Emmerell x André Hazes : Een Beetje Verliefd

Vanuit haar fascinatie voor blues bedacht EMMERELL een project genaamd Een Beetje Verliefd waarin zij onderzoek doet naar ‘’cultureel erfgoed in het nu’’. Bestaand werk van André Hazes op haar manier.
Samen met gitariste Carlota López van de Logt vertolken ze verhalen die André Hazes heeft achtergelaten. Verhalen die gaan over liefde, verdriet en eenzaamheid. Verhalen waar eenieder van ons zich in herkent.

The Velvet Twins of Andy Warhol

Een sneak preview
Enkele jaren geleden besloten twee liefhebbers een muziekvoorstelling te maken over The Velvet Underground en hun oprichters John Cale en Lou Reed. Dat bleek meer voeten in de aarde te hebben dan gedacht… Inmiddels is er een zeskoppige band, backing vocals, blazers, een violist en zelfs een videokunstenaar, een acteur en een regisseuse. Op 16 en 23 april aanstaande gaat het echt gebeuren (zie agenda Podium Azijnfabriek).
Vandaag exclusief bij Club Zondag een sneak preview. Een half uur pareltjes uit het werk van de Velvets en hun grondleggers. Om u alvast lekker te maken voor het echte werk in april.

LITTLE TANGO ORCHESTRA : Argentijnse tango’s

Zij spelen traditionele nummers uit de gouden jaren ’40 met poëtische teksten van Homero Manzi tot modernere stukken van componisten als Astor Piazzolla en Julián Peralta. Het repertoire varieert van ritmische dansnummers zoals tango, wals, milonga tot een traditionele tango en soms een Zuid-Amerikaans folklore nummer. Little Tango Orchestra bestaat sinds 2018. In 2019 hebben ze een eerste buitenlandse tournee in Zwitserland gemaakt en tijdens de corona lockdowns hebben ze hun eerste album opgenomen; Baldosa Floja.
Peter Biesboer (bandoneón) – Willem Gotink (gitaar) – Maarten Klomp (contrabas) – Evelyne Montens (zang)

Aanvang 15.00 uur
Entree in de voorverkoop 6,50 via deze link. Aan de deur 10 euro.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
12 maart
Tijd:
15:00 - 18:00