Laden Evenementen

Jazz bij PA: Sabrina Starke band

25 september 2024

Met haar soulvolle repertoire won Sabrina Starke prestigieuze prijzen, waaronder twee Edisons, Radio 6 Awards en de Best Album 2022 Award van Sublime.

In 15 jaar tijd bracht zij 6 albums en een grote hoeveelheid singles uit.
In 2008 verscheen haar debuut album Yellow Brick Road, met daarop de hit Do For Love. Het album werd vervolgens uitgebracht op Blue Note, het legendarische Amerikaanse jazz platenlabel.

Niet veel later deed zij talloze optredens in binnen- en buitenland, waar zij op grote jazz-festivals werd uitgenodigd. Met het wereldberoemde Metropole Orkest werkte zij samen op ‘Lean On Me’ een album met repertoire van Bill Withers. Het album werd geproduceerd door Grammy- winnaar arrangeur/componist Vince Mendoza.
Met het Jazzorkest van het Concertgebouw bezong Sabrina Starke het leven en werk van haar grootste bron van inspiratie, Nina Simone. Na een succesvolle tournee door Nederland volgden China, Italië en steden in andere Europese landen.

Al haar platen hebben hun wortels in soul, hiphop, folk en blues, waarbij zij haar luisteraars uitnodigt zich te verdiepen in de gelaagdheid van hun levens. Zelfbewustzijn, identiteit en persoonlijke groei, liefde en de innerlijke wereld keren steeds terug als thema en vormen de rode draad in haar songs. Momenteel werkt zij aan haar volgende studio album dat eind 2024 zal verschijnen

Naast de muziek is Sabrina Starke actief als voedingstherapeut en als trainer/coach. Zij richtte ART=MIND op, een holistisch self-awareness en mindfulness programma voor creatieven. Ook is ze mede-oprichter van het Diaspora Wellhouse, een holistische wellness organisatie die zich richt op het welzijn van mensen uit de Afrikaanse Diaspora.
Sabrina Starke beweegt zich actief en geïnspireerd binnen de creatieve en de sociaal-maatschappelijke wereld en zal zich blijven inzetten voor een wereld waarin zelfbewustzijn, liefde en verbinding centraal staan.

Bestel hier je ticket a € 24,50*

Aanvang 20:30 uur
Deuren zaal open 20:00 uur
Verwachte eindtijd 22:45 uur

*prijs excl. servicekosten.

Share This Event

5588738
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
20:30 - 22:45
Evenement Categorie: