Laden Evenementen

Comedy bij PA: Knock Out Comedy Crew

12 februari 2025

Knock Out Comedy Crew brengt vanavond de comedyclub naar het theater. Juist een nieuwe generatie publiek smult van stand-up comedy en de comedians verruilen vanavond het podium van hun thuisbasis Comedy Café Utrecht voor de theaterzaal. Geen rauwe setting in de authentieke werfkelder, maar rode pluche stoelen en een mooi uitgelicht podium. Maar verwacht wel pure stand-up comedy: de beste grappen, de briljantste typetjes, de hardste roast-jokes en messcherpe observaties. Wees voorbereid, want vanavond nemen de comedians geen blad voor de mond.

Een avond Knock Out Comedy Crew staat vooral garant voor veel lachen, onvervalste stand-up comedy, zonder rode draad. Met een line-up van vijf comedians (waarvan 1 MC) is er iedere voorstelling een andere line-up. Soms komen er zelfs gast-comedians mee, zowel opkomend talent als gevestigde namen.

Over Knock Out Comedy Crew
Stand-up comedy was jarenlang een ondergewaardeerd genre in de Nederlandse theaters, terwijl juist een nieuwe generatie publiek smult van comedy shows op Netflix en in de comedyclubs.

Knock Out Comedy Crew ontstond in 2015, een zestal comedians ontmoette elkaar backstage en raakte bevriend. Ze begonnen met het organiseren van comedy avonden voor een handjevol mensen in het idyllische Torpedo Theater aan de Nes in Amsterdam, ontwikkelden zich en wonnen de afgelopen jaren individueel verschillende prijzen op comedy -en cabaretfestivals. Inmiddels is er nu zelfs een eigen comedyclub in Utrecht en werd besloten om de Knock Out Comedy Crew uit te breidden. De crew bestaat nu uit de regulars van Comedy Café Utrecht en komend seizoen gaan zij gezamenlijk vanuit de comedyclub het land in. Met hun eerdere shows stond Knock Out Comedy Crew niet alleen in theaters maar ook in poppodia, waaronder zelfs een uitverkochte AFAS Live, de voormalige Heineken Music Hall.

Knock Out Comedy Crew bestaat uit Davey Turnhout, Arjan Kleton, Dave Felida, Oscar Arnold, Huibert-Jan van Roest, Jean van Seventer, Esther van der Voort, Steff Balm, Anuar, Nabil, Arie Koomen, Sjoerd Janssen, Ruud Smulders, Klaas Prins, Edson da Graça, Fuad Hassen, Roel C. Verburg, Tom Montfrooy, Jeroen Jonker, Jeffrey Spalburg, Raoel Fatehmahomed en Jacob Spoelstra.

👉🏻Klik HIER voor tickets.

Entreeprijs: €17,50 excl. servicekosten
Aanvang voorstelling: 20:30 uur
Deuren zaal geopend: 20:00 uur
Verwachte eindtijd: 22:15 uur
Je drankje meenemen de zaal in? Lekker! Dat mag zeker!

Share This Event

20452340
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
12 februari 2025
Tijd:
20:30 - 22:15
Evenement Categorie: