Laden Evenementen

Comedy bij PA: Finalistentournee Amsterdams Studenten Cabaret Festival

27 november 2024

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival (ASCF) is een jaarlijks terugkerend evenement voor talentvolle cabaretiers. Het festival wordt ieder jaar georganiseerd door een bestuur bestaande uit Amsterdamse studenten, de deelnemers aan het festival zijn dat niet per sé. Het voornaamste doel van het A.S.C.F. is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen de kans te bieden voor een groot publiek op te treden.

De finale van de 31e editie van het cabaretfestival vond plaats in de Kleine Komedie in Amsterdam. In de finale streden Albert Meijer, Aren Scholte en Ben Kütterer om de winst. Het optreden van Meijer werd bekroond met de juryprijs, maar viel ook bij het publiek in de smaak. Zo ging Meijer niet alleen met de juryprijs, maar ook met de publieksprijs naar huis.

Albert Meijer vormde met Tim Meijerink het muzikale duo Het Verdriet van Drenthe. Meijerink overleed plotseling in 2023. Het verlies van zijn creatieve wederhelft inspireerde Meijer tot het maken van de muzikale cabaretvoorstelling Plakjes, over omgaan met verlies.

👉🏻Klik HIER voor tickets.

Entreeprijs: €17,50 excl. servicekosten
Aanvang voorstelling: 20:30 uur
Deuren zaal geopend: 20:00 uur
Verwachte eindtijd: 22:15 uur
Je drankje meenemen de zaal in? Lekker! Dat mag zeker!

Share This Event

13795890
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
27 november
Tijd:
20:30 - 22:15
Evenement Categorie: