Laden Evenementen

Jazz bij PA: Sabrina Starke band

25 september 2024

Het nieuwe jazzseizoen bij PA trappen we af met een onvergetelijk concert van de Sabrina Starke Band! Met haar soulvolle sound en indrukwekkende carrière is Sabrina Starke een van de meest gewaardeerde artiesten in Nederland. Ze won prestigieuze prijzen zoals twee Edisons en de Best Album 2022 Award van Sublime.

In de afgelopen 15 jaar bracht Sabrina zes albums uit, waaronder haar veelgeprezen debuut Yellow Brick Road, met de hit Do For Love. Het album werd zelfs uitgebracht door het legendarische Blue Note-label. Ze trad op met het wereldberoemde Metropole Orkest en werkte samen aan een album met muziek van Bill Withers, onder leiding van Grammy-winnaar Vince Mendoza. Ook tourde ze door Europa met het Jazzorkest van het Concertgebouw, waarbij ze eer bracht aan haar grote inspiratiebron, Nina Simone.

Haar muziek is een rijke mix van soul, hiphop, folk en blues, met diepgaande thema’s als zelfbewustzijn, identiteit en persoonlijke groei. Laat je op deze avond meeslepen door haar unieke sound en intieme teksten.

Bestel hier je ticket a € 24,50*

Aanvang 20:30 uur
Deuren zaal open 20:00 uur
Verwachte eindtijd 22:45 uur

*prijs excl. servicekosten.

Share This Event

774904
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
25 september
Tijd:
20:30 - 22:45
Evenement Categorie: