Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
14
november
zondag

Bigband ‘sHOT

14 november @ 15:30 - 18:30
  • Dit evenement is voorbij.

BigBand ‘sHOT werd in 2010 opgericht. In korte tijd groeide de band naar een hechte en enthousiaste club die staat voor muzikale kwaliteit en gezelligheid.

In de afgelopen elf jaar is het muzikale niveau onder de professionele leiding van dirigenten als Jacob Bedaux, Bas van Dun en de huidige dirigent Daan Morris snel gestegen en groeide de band als sfeermaker met kwaliteit. Het repertoire is breed en bestaat uit bigband-klassiekers, ballads en funky nummers. Instrumentale nummers worden afgewisseld met zangnummers. Swing, groove en lol in de muziek staan voor ‘sHOT voorop.

Helaas heeft het weer even geduurd voordat ze weer kunnen optreden. Het laatste optreden was begin 2020 bij Boer Goossens in Den Dungen.
Maar nu is het weer zover. En natuurlijk spelen zij als “Huisorkest PA”, waar zij (en wij!) heel trots op zijn, in de nieuwe locatie van Podium Azijnfabriek.

Ook hebben er personele wisselingen in het orkest plaats gevonden, maar gelukkig is de sound van BB ‘sHOT gebleven.
Bij optredens spat de energie er van af en swingt de muziek als vanouds.

Het orkest staat olv Daan Morris en de zang wordt verzorgd door Ivo de Groot

Toegang gratis, wel graag je QR code.

We zien je graag!

Gegevens
Datum: 14 november
Tijd: 15:30 - 18:30
Locatie
Venue Name: Podium Azijnfabriek
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: