Corporate en cultuur gaan prima samen!

PA is te huur voor alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten waarbij het podium de belangrijkste rol heeft. Zoek je nog een toffe locatie voor je aankomende event of vergadering? We denken graag met je mee!
NEEM CONTACT OP MET SOPHIE

Corporate concert

Een wat? Een concert of voorstelling voor jouw bedrijf. Met collega’s en/of relaties. Een ander soort vrijdagmiddagborrel, een uitje waar iedereen aan toe is, een live bijeenkomst en meteen een steuntje aan de cultuur.

Van 16:00 tot 18:00 uur met daartussen een optreden van +/- 40 minuten, daaromheen genoeg ruimte voor een hapje en een drankje.

Wat wordt jouw culturele invulling? Jazz/Comedy/Pop/Nederlandstalig? We hebben hierin een flink netwerk en zoeken graag met je mee naar de juiste match.

Vanaf hoeveel personen het kan? Onze zaal is flexibel om het vanaf 40 personen al intiem in te richten, met 100 personen heb je nog steeds genoeg ruimte, en met 170 personen is het zittend vol maar is de bar gemakkelijk bereikbaar. 

Extra leuk: Wanneer wij 10 van deze corporate concerten hebben verkocht organiseren wij er een voor stichting Quiet met alles erop en eraan!

Corporate Event

Iets te vieren, iets te presenteren of een vertrekkende collega in het zonnetje zetten? Dan is dit de perfecte locatie voor een besloten evenement: bijvoorbeeld een personeelsfeest, een jubileumviering, een business dinner, charity event of teambuiling event in een culturele setting.

Vergaderruimte

Onze authentieke vergaderlocatie zit in de punt van het dak van PA en is te boeken tot 15 personen. Écht even wat anders, inclusief uitzicht op de Sint-Jan. Ons ‘standaard’ aanbod is inclusief:

Dit aanbod is gemakkelijk uit te breiden met bijvoorbeeld een heerlijke lunch, borrel, concert, voorstelling, stadswandeling of vaartocht. We denken graag met je mee! Voor een meerdaagse boeking hebben we tal van leuke adresjes om te overnachten. We kennen ’s-Hertogenbosch op ons duimpje en kunnen snel contact op nemen met collega’s in de stad!

Boek 5 vergaderingen in één keer en ontvang 10% korting!

prijzen vergaderruimte

dagdeel (alle dagen van de week)prijs
Overdag (4 uur)€ 250*
Avond (4 uur)€ 150*
Dag (ochtend en middag)€ 400*
Hele dag (ochtend, middag en avond)€ 500*
* excl. BTW