Algemeen

Home / Verhuur / Algemeen

Is Podium Azijnfabriek te huur?

PA is te huur voor alle evenementen, activiteiten en bijeenkomsten waarbij het podium de belangrijkste rol heeft. Zoek je nog een toffe locatie voor je aankomende event? Neem dan contact op via sophie@podiumazijnfabriek.nl

We denken graag met je mee!

Belangrijk om te weten:

  • Zittend in concertopstelling is onze zaal geschikt voor maximaal 220 personen. Vanaf 70 personen kunnen we de zaal inrichten / afschermen voor een intieme opstelling. Voor kleinere gezelschappen hebben we onze foyer!
  • Staand kunnen we 400 gasten in onze zaal ontvangen.
  • Wil je de hele Azijnfabriek (dus ook de foyer) tot je beschikking hebben? Dat kan op zaterdagavond vanaf 20:00 uur!
  • Bij de huur is altijd een bemande bar inbegrepen.
  •  Qua cateraar werken wij samen met Happaz Catering
  • Wij gaan ervan uit dat iedere huurder tijd nodig heeft om eigen accenten in de inrichting aan
    te brengen. De zaalhuur is dan ook inclusief een totaal van 3 uur op/afbouw. Als er langere tijd voorbereid/opgeruimd moet worden brengen we hiervoor een vergoeding van € 50,- per extra uur in rekening
  • Een aantal faciliteiten op het gebied van licht, geluid en inrichting horen standaard bij het huren van de ruimte. Voor andere faciliteiten vragen we een extra vergoeding. (prijs op aanvraag).

Alleen jouw gasten in de hele zaak? Op zaterdagavond vanaf 20:00uur kan je de foyer erbij boeken! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via sophie@podiumazijnfabriek.nl of bel naar 06-12978604 om je wensen te bespreken.

Ben je met een klein(er) gezelschap en hoeft het niet besloten te zijn? Reserveer dan een tafel (of twee of drie 😉 ) in onze foyer! Sfeervol ingericht, altijd gezellige culturele reuring en een heerlijke hapjes en drankjeskaart.