Menu

In de foyer ben je welkom voor gewoon een kop koffie, een borrel met wat lekkers of een heerlijke lunch. We hebben vaak iets buiten de kaart om, maar dat vertellen we je aan tafel. Of niet, want dan hebben we niets extra’s die dag. We doen ook niet aan saus-stress. Je krijgt meer dan genoeg sausjes om je bitterballen, pekingeendloempia’s, krokante kipstukjes of je tempuragarnalen in de te dippen. Lekker!

Borrelplank
Tip van PA: 
Bestel zo’n heerlijke royale borrelplank.
Dat is gegarandeerd genieten!

Aanschuiven

In juli & augustus zijn er geen aanschuifdiners!

 Iedere woensdag- en donderdagavond kan je vanaf 17:30 uur bij ons aanschuiven in de foyer voor de daghap. Dit is een heerlijke maaltijd inclusief soepshotje voor de vitamientjes vooraf en een lekkere toet achteraf. Want een etentje is geen etentje zonder toetje. 

In samenwerking met Happaz Catering maken we elke week een nieuw smakelijk menu. Bereid met de lekkerste seizoensproducten en uiteraard met heel veel liefde. Speciaal voor jou!

Het is goed om te weten dat aanschuiven ook écht aanschuiven is. Schuif aan bij anderen aan tafel en ontmoet nieuwe mensen. Of je nu alleen komt of met z’n drieën, we maken er met z’n allen altijd een leuk etentje van.

Moet ik reserveren als ik wil aanschuiven? 
Nee, reserveren is niet verplicht. Op de avond zelf kun je kijken of er een plekje is. Als je zeker wilt zijn van een plekje of een groter gezelschap met je meeneemt, raden we aan wel te reserveren via aanschuiven@podiumazijnfabriek.nl 

Maar wat eten we dan op vrijdag?

Op vrijdag is het bij ons PAtatdag; lekker verse friet!
kies je PAtatprijs
Met lekker veel mayonaise€ 3,50
Met truffel, parmezaanse kaas en peterselie€ 4,50
Met de topping van de week € 5,=