Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
25
oktober
vrijdag

Winds of Jeju blowing in the Netherlands….

25 oktober 2019 @ 20:30 - 22:30
€15
  • Dit evenement is voorbij.

Een unieke samenwerking van het Nederlandse jazztrio ‘The Ghost, the King & I’ met het Zuid-Koreaanse strijkkwartet ‘Salon de Musique’.

‘The Ghost, the King and I’ bestaat uit:
Frans van Geest – contrabas
Vincent Koning – gitaar
Rob van Bavel – piano & composities/arrangementen

‘Salon de Musique’ bestaat uit:
Hyemi Kim – viool
Teeun Kim – viool
Taeyoung Kang – altviool
Sohyeon Park- cello

Het ensemble ‘Salon de Musique’ is afkomstig van het Zuid-Koreaanse eiland Jeju (een prachtig vulkanisch eiland vlakbij Japan) en de leden hebben allen in Europa een klassieke conservatoriumstudie afgerond, met name in Parijs (vandaar de Franse naam). Hun muziek is sterk geïnspireerd door de natuur en de volksmuziek van hun eiland. Dit wordt gecombineerd in samenwerking met het trio ‘The Ghost, the King & I.’

Samen spelen ze arrangementen van de muziek van Debussy, Ravel, Bach en originele composities die ‘The Gost, the King & I’ eerder opgenomen heeft met het strijkorkest van het Metropole Orkest (uitgebracht op de Cd ‘The Inventors’).

Kaarten zijn te reserveren via info@podiumazijnfabriek.nl.

Gegevens
Datum: 25 oktober 2019
Tijd: 20:30 - 22:30
Kosten: €15
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: