Laden Evenementen

Simple Music Ensemble ‘Spirited Away’

13 maart 2024

“Spirited Away” is een cultwerk van de grote Japanse verhalenverteller Hayao Miyazaki. Dit is de eerste geanimeerde film die de Academy Award heeft gewonnen als de beste avondvullende tekenfilm. Het verhaal gaat over een klein meisje dat zich in een mysterieuze wereld bevindt en vele beproevingen doorstaat om haar ouders te redden van de betoveringen van een boze heks.

Elke tekenfilm van Hayao Miyazaki is een aparte wereld met zijn eigen regels, filosofie en ideeën. De magische muziek van componist Joe Hisaishi, die optreedt als zijn volledige medeauteur, is een belangrijk onderdeel geworden van de artistieke taal van Miyazaki. Hisaishi schrijft de soundtrack niet nadat de film al is gemaakt, maar parallel aan de productie ervan. De componist componeert muziek op basis van een korte beschrijving van de film. Hisaishi gebruikt allerlei soorten muziek in zijn werken, van orkestrale melodieën tot geavanceerde Japanse elektronica uit de jaren tachtig.

Simple Music Ensemble World zal de muziek van Joe Hisaishi presenteren in hun eigen unieke arrangementen. Deze melodieën zullen onze luisteraars meenemen naar de magische wereld van Hayao Miyazaki, waar het kwaad altijd in eerste instantie sterker is, maar uiteindelijk overwint het goede altijd.

Reserveer hier je tickets voor Spirited Away a € 40,00

13-03-2024 aanvangstijd 20:00 uur
Deuren zaal open om 19:30 uur
Het betreft ongeplaceerde zitplaatsen

Share This Event

1483984
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
20:00 - 22:00