Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
18
februari
dinsdag

Openbare repetitie van Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw (UITVERKOCHT)

18 februari 2020 @ 19:30 - 22:30
€10
  • Dit evenement is voorbij.

Met Millennials speelt The Jazz Orchestra of the Concertgebouw muziek van een nieuwe generatie jazzmusici. Wat is de visie van jonge jazz influencers als Reinier Baas, Ben van Gelder en Maartje Meijer op de bigbandmuziek van nu en de toekomst? Een vraagstuk dat de basis vormt van dit speciale Millennials concert.

Afgelopen zomer nodigde het orkest jonge, prominente jazz musici uit om composities te schrijven speciaal voor The Jazz Orchestra of the Concertgebouw. De nieuwe muziek van Reinier Baas, Joris Roelofs, Ben van Gelder, Simin Tander, Maartje Meijer, Morris Kliphuis en Lars Dietric neemt hedendaagse bigband muziek onder de loep en brengt het naar de toekomst. Dirigent Rob Horsting van The Jazz Orchestra of the Concertgebouw werkte de uiteenlopende werken uit tot nieuwe arrangementen die te horen zijn op het aankomende album The Jazz Influencers.

‘De beste, meest veelzijdige en meest swingende bigband van Nederland’ (AD) won maar liefst twee Edison Awards en speelt regelmatig samen met solisten van wereldklasse, waaronder Chick Corea, Christian Scott en Dr. Lonnie Smith.

The Jazz Orchestra of the Concertgebouw zet sinds 1999 bigbandmuziek op de kaart, met concerten over de hele wereld en programma’s ter viering van het Nederlands jazz erfgoed.

‘Soepel en gloedvol ronkend Jazz Orchestra.’**** (NRC over Crossroads)

Kijk voor meer informatie over the Jazz Orchestra of the Concertgebouw op: https://jazzorchestra.nl/

Kaartje á €10,- zijn te koop aan de bar. (let op er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar)

 

 

 

 

 

 

Gegevens
Datum: 18 februari 2020
Tijd: 19:30 - 22:30
Kosten: €10
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: