Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
11
januari
zaterdag

OJAM

11 januari 2020 @ 20:30 - 22:00
€7,50
  • Dit evenement is voorbij.

OJAM is een band met profs vanuit alle hoeken van de wereld, die gezamenlijk één doel hebben: het goede van de 80’s en 90’s terughalen naar nu. Met nieuwe acid jazz en nu-soul vibes hebben zij in hun samenwerking met zangeres Vivian Veronique (die we in de Azijnfabriek kennen van Den Bosch Zingt) een groovy, soulfulle EP gemaakt.

De producer en geestelijk vader van OJAM Raoul Soentken en Vivian Veronique hebben na een jaar schrijven en opnemen in de studio enorm veel zin om hun veelzijdige nummers aan het grote publiek te laten horen! In hun muziek komen allerlei thema’s aan bod zoals liefdesverdriet, machteloosheid, frustratie, maar ook vooral geluk! Met hun vrolijke deuntjes en dansbare grooves hopen ze Nederland te veroveren met hun muziek!

 

reserveren kan via info@vivianveronique.nl

Gegevens
Datum: 11 januari 2020
Tijd: 20:30 - 22:00
Kosten: €7,50
Organisator
Organizer Name: vivianveroniqie
E-mail: