Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
07
november
zondag

November Music: Kunstmuziekroute Ragazze Quartet & Katherine Dain

7 november @ 13:00 - 17:00
Liefdesbrieven gaan niet over de liefde; ze gaan over de onmogelijkheid ervan. Over uitstel, teleurstelling, fantasie, frustratie, herinnering en hoop. Wordt de liefde vervuld, dan is het schrijven voorbij. De populaire Britse liedzanger en postpunklegende Elvis Costello werkte samen met het fameuze Brodsky Quartet aan de liederencyclus The Juliet Letters. Een bijzonder werk dat zelden live te horen is.
Ragazze Quartet en zangeres Katharine Dain verklaren de liefde aan Costello’s baanbrekende crossover-werk uit 1993. Ze voeren het weer uit, ditmaal voor sopraan en strijkkwartet. In The Juliet Letters krijgt de liefde een stem. Of eerder: vele stemmen. Elk nummer is een gefingeerde brief van steeds weer een andere onbekende schrijver. Zo opent zich in ieder lied een nieuw verhaal, een nieuwe wereld, een nieuwe ondoenlijke liefde.

PROGRAMMA

Elvis Costello – The Julliet Letters

Ragazze Quartet
Katharine Dain – zang

Voor tickets kun je terecht op  de website van November Music

Gegevens
Datum: 7 november
Tijd: 13:00 - 17:00
Locatie
Venue Name: Podium Azijnfabriek
Organisator
Organizer Name: November Music