Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
03
november
zondag

November Music: FC JONGBLOED & ENSEMBLES AMPA

3 november 2019 @ 12:00 - 16:00
€22
  • Dit evenement is voorbij.

November Music gaat dwars door genres heen met muziek van nu door de makers van nu. Het festival laat de laatste muzikale ontwikkelingen zien waarbij makers en componisten putten uit hedendaags gecomponeerde muziek, jazz, new world music, muziektheater, visual music, electronics & soundscapes en geluidsinstallaties.

Al meer dan elf jaar verrast het studentensemble fc Jongbloed het publiek met verrassende programma’s en natuurlijk zijn ze ook dit jaar weer van de partij. Met oud-lid Aart Strootman als artistiek leider is de kwaliteit en creativiteit gegarandeerd. Op het menu staan werken van onder meer Calliope Tsoupaki en compositiestudenten van Anthony Fiumara. Zijn aanstelling vorig jaar heeft geleid tot een actieve compositiepraktijk onder studenten. De sets van fc Jongbloed worden afgewisseld met twee andere ensembles van de AMPA-opleiding uit Tilburg: 2AZ1 met percussionist Inês Lacerda en saxofonist Iván Sánchez en Duo Eklekt met fluitist Eduardo Gaspar Polo Baader en gitarist Michael van Dijk.

PROGRAMMA
12.00 uur – 2AZ1
Wim Hendrickx – African Suite
Ximo Tarín-Micó – Paranoid Song

13.00 & 14.00 uur: fc Jongbloed o.l.v. Aart Strootman
Calliope Tsoupaki – Sweet if you like
Theo Loevendie – titel
Vlad Chlek – Wood Painting
Aura Bouw – Oenomel

15.00 uur – Duo Eklekt
T. Takemitsu – Towards the sea
J. Caldas – Rumore quase branco
J. Satin – Dreamtigers

Interessant? Kijk voor meer informatie en alle overige activiteiten op de website van November Music:
https://www.novembermusic.net/programma

Gegevens
Datum: 3 november 2019
Tijd: 12:00 - 16:00
Kosten: €22
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: