Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
03
oktober
donderdag

Lunchconcert: Ralph Rousseau | viola da gamba

3 oktober 2019 @ 12:30 - 14:00
€10
  • Dit evenement is voorbij.

TALENT VOOR TOEVAL – Ralph Rousseau

Een adembenemende expeditie door onze wondere wereld van het toeval
Een try-out van een bijzondere nieuwe theatervorm in wording.

Rousseau is een tovenaarsleerling. Een mega-talent. (Han Peekel)
Puur, veelzijdig en totaal eigenwijs.  (Justus van Oel)
De gambist als verhalenverteller. De schoonheid is magnetisch. (NRC)
…een verademing… volstrekt onorthodox… (HP/De Tijd)
Een krachtig pleidooi voor Tobias Hume.  (De Volkskrant)

Gebruik wat op je pad komt, en ga voor je droom. Zo haal je er uit wat erin zit. Ralph Rousseau heeft dat gedaan : hij speelt viola da gamba op mondiaal niveau, is daarnaast doctor in de theoretische natuurkunde en heeft als grote droom ooit in een Spitfire te vliegen – het vliegbrevet heeft hij al.

Ralph Rousseau is de theaterbelofte voor het komende decennium. Een warme en opmerkelijke persoonlijkheid. Hij omhelst zijn publiek en weet ze mee te voeren tot onvermoede emoties en ervaringen. Zijn voorstelling is rijk aan verbazing, verwondering en vooral ontwapende humor.

Het toeval en de viola da gamba vormen samen de rode draad van deze voorstelling waarin je je lachspieren trimt en je geest slijpt.

Rousseau als unieke gastheer, die live musiceert en uitgebreid en ontspannen vertelt over de wonderlijke toevalligheden die zijn leven hebben gemaakt tot wat het nu is. Er is een verband tussen de viola da gamba en rockmuziek. Tussen Newton (geniaal natuurkundige) en Thomas Hume (excentrieke 17e -eeuwse componist). Tussen Geile Greta en de koude douche. Met die ingrediënten – en nog een paar meer-  brengt Ralph een totaal eigen, theatrale interactie met het publiek op gang. Een voorstelling om lang over na te voelen. Puur, veelzijdig en totaal eigenwijs.

Een bijzondere gebeurtenis voor wie een andere -nieuwe- vorm van amusement wil leren kennen.

Gegevens
Datum: 3 oktober 2019
Tijd: 12:30 - 14:00
Kosten: €10
Organisator
Organizer Name: lunchconcert
E-mail: