Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
17
oktober
zaterdag

Lunchconcert: Musica Batavia

17 oktober 2020 @ 12:00 - 12:45
  • Dit evenement is voorbij.

Musica Batavia werd opgericht in het voorjaar van 2009. Het trio gaf concerten in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. “Kammermusik vom feinsten”, schreef de Osnabrücker Zeitung over hen in 2012. Sinds 2011 geeft Musica Batavia ook zomercursussen in Duitsland voor barokstrijkers, blokfluitisten en klavecinisten. Bert Honig, Mimi Mitchell en Christina Edelen treden alle drie regelmatig op met diverse vooraanstaande ensembles zoals The Amsterdam Baroque Orchestra, Anima Eterna, Currende, The Locke Consort, Brisk, de Amsterdamse Bachsolisten en het Concertgebouw Kamerorkest.
Het repertoire van het ensemble bestaat uit triosonates en instrumentale muziek uit de barok. Musica Batavia maakt graag programma’s rond een thema, zoals muziek uit de Nederlanden rond 1700 en werk van de drie Duitse grootmeesters Händel, Telemann en Bach.

Bezetting:

Bert Honig – Blokfluit, Mimi Mitchell – Viool, Christina Edelen – Klavecimbel/fortepiano.

Gegevens
Datum: 17 oktober 2020
Tijd: 12:00 - 12:45
Organisator
Organizer Name: lunchconcert
E-mail: