Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
13
juni
zaterdag

Lunchconcert: Fluitoctet BlowUp! + cellist

13 juni 2020 @ 12:30 - 14:00
€10
  • Dit evenement is voorbij.

Gaëlle Dohen – Ivo Visser – Egbert Jan Louwerse – Noor Kamerbeek – Froukje Wiebenga – Danielle Klootwijk – Oliver Baker – Dominy Clements

Joachim Eijlander – Cello

Fluitoctet BlowUp!, in 2006 opgericht, bestaat uit acht professionele (dwars)fluitisten en functioneert als een kamermuziekensemble zonder dirigent. De omvang is te vergelijken met dat van een strijkorkest: van piccolo, c-fluit, alt- en bas- tot en met contrabas- en subcontrabasfluit. De basinstrumenten zorgen voor een gelaagde, rijke harmonische basis. De musici van BlowUp! bespelen ieder diverse instrumenten uit de dwarsfluitfamilie. Dit leidt tot zeer gevarieerde programma’s, van speciaal voor het octet geschreven composities tot arrangementen vanaf de Renaissance tot 20e eeuwse muziek, allemaal gemaakt door leden van het octet.

Gegevens
Datum: 13 juni 2020
Tijd: 12:30 - 14:00
Kosten: €10
Organisator
Organizer Name: lunchconcert
E-mail: