Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
13
februari
donderdag

Lunchconcert: Bas de Rode en Naomi Tamura

13 februari 2020 @ 12:30 - 14:00
€10
  • Dit evenement is voorbij.

Bas de Rode – Cello
Naomi Tamura – Piano

 

Naomi en Bas kennen elkaar al sinds hun studietijd. Ze speelden een aantal jaar samen in een pianotrio, maar omdat we alle drie een eigen richting opgingen, hield het trio op te bestaan. Na hun studies zijn ze alle twee docerend en vooral uitvoerend verder gegaan. Naomi met veel solo recitals en kamermuziek, Bas in kamermuziek (Lagos strijkkwartet, Aeolus cellokwartet) en als freelancer in de Nederlandse beroepsorkesten.

Recent hebben Naomi en Bas elkaar weer ontmoet en daaruit ontstond het idee om weer samen, als duo, op de kamermuziek te storten.

In de cellosonate van Rachmaninov komt de piano volledig tot zijn recht met een zeer complexe partij die niets heeft van een eenvoudige begeleiding. De sonate van Rudolf Escher is een mooi contrast tegenover de hoogromantisch, melodische sonate van Rachmaninov. Een sonate vol tegenstellingen.

Als uitsmijter en om de gemoederen weer tot rust te brengen en weg te laten drijven in de Argentijnse tango sferen, de Grande tango. van Astor Piazzolla.

Gegevens
Datum: 13 februari 2020
Tijd: 12:30 - 14:00
Kosten: €10
Organisator
Organizer Name: lunchconcert
E-mail: