Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
19
januari
zaterdag

Lunchconcert

19 januari 2019 @ 12:30 - 14:00
€10
  • Dit evenement is voorbij.

In de serie : Strijkensembles

Marlene Hemmer | viool
&
Florin Negreanu | altviool

Marlene Hemmer, geboren in 1981, begon op vierjarige leeftijd met vioolspelen. In 1989 werd ze aangenomen op de Jong Talent Opleiding van het Utrechts Conservatorium. Vanaf 1994 studeerde Marlene Hemmer vervolgens bij Zakhar Bron aan de Musikhochschule te Lübeck, bij Ana Chumachenko in Biella(Italië) en bij Emmy Verhey en Alexander Kerr aan het Utrechts Conservatorium waar ze haar studie afsloot met een 10 met onderscheiding.

Florin Negreanu

De in 1980 geboren violist Florin Negreanu is vanaf zijn prilste jeugd ondergedompeld in de muzieksfeer. Dat had hij te danken aan zijn moeder, die amateur violiste was.

Toen hij acht was, begon hij te studeren aan de muziekschool van zijn geboortestad Turnu Severin. Daarna studeerde hij in Craiova en in Boekarest. Hij was negentien toen hij les volgde bij Vera Beths.
Vanaf 2000, eerst als student bij Natalia Morozova breidde hij zijn repertoire aanzienlijk uit en met verschillende kamermuziek groepen en orkesten gaf concerten in talrijke muziekcentra in Nederland en het buitenland.

Duo Hemmer – Negreanu was nog niet eerder te gast in de Azijnfabriek.

Gegevens
Datum: 19 januari 2019
Tijd: 12:30 - 14:00
Kosten: €10
Evenement categorieLunchconcert
Organisator
Organizer Name: lunchconcert
E-mail: