Laden Evenementen

Kinksfan Kollektiv & Kinda Kinks In Koncert

01 juli 2022

The Kinksfan Kollektiv (kortweg: KFK) is een internationale band met musici uit verschillende landen, die sinds 2011 een aantal maal per jaar bij elkaar komen om drukbezochte “singalongs” organiseren in Londen. Sir Ray Davies is al sinds 2016 vaste bezoeker, vraagt soms tevoren om een verzoeknummer (“Jullie moeten ook eens een onbekend nummer van mij spelen”) en laat merken dat hij de optredens van de KFK erg waardeert. De band is dan ook officieel “approved by Ray Davies”.

Kinda Kinks is een Groningse band die daar al jaar en dag furore maakt in het clubcircuit. Inmiddels zijn een aantal leden van Kinda Kinks ook toegetreden tot het illustere gezelschap van de KFK, dus het lag voor de hand om dan ook maar eens een paar gezamenlijk optredens te organiseren.

Nu dus een echte “singalong” bij PA – de KFK is hier op herhaling -, waarbij naar goed Engels gebruik de kelen flink gesmeerd dienen te worden met zogenaamde “voice petrol”: gelukkig heeft PA met vooruitziende blik ervoor gezorgd dat er een bar achterin de zaal is.

Bij het horen van de naam The Kinks is bij veel mensen wel een blik van herkenning te zien, maar wanneer men gevraagd wordt om een paar bekende nummers op te noemen, blijft het meestal bij een aarzelend uitgesproken: “Lola?”. Vanavond word je door twee enthousiaste bands meegevoerd door het Kinkdom van Sir Ray, met de hits (“Oh, die ken ik! Zijn die van The Kinks?”) en wat minder bekende muzikale pareltjes.

Aanvang: 20:30 uur
Tickets: klik hier! 

Share This Event

2924350
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec