Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
27
oktober
woensdag

Jazzkapel: the Preacher Men

27 oktober 2021 @ 20:30 - 22:30
  • Dit evenement is voorbij.

The Preacher Men

The Preacher Men is een jazzband die in 2014 werd opgericht door saxofonist en componist Efraïm Trujillo. Naast Efraïm Trujillo bestaat de band uit Rob Mostert (Hammond Orgel B3) en Chris Strik (Drums).Op 7 Juli 2019 won de band de Edison Publieksprijs voor hun album BLUE, dat geproduceerd is door legendarische producer Al Schmitt (Sam Cooke, Frank Sinatra, Henry Mancini).

The Preacher Men bestaat uit drie musici met een voorliefde voor de Hammondtrio’s uit de jaren 50 en 60. Saxofonist Efraïm Trujillo, hofcomponist van The Preacher Men, speelt ook in The Ploctones en is muzikaal leider van Amsterdam Funk Orchestra. Rob Mostert wordt internationaal geroemd als kenner en bespeler van het Hammond-orgel. Drummer Chris Strik wordt in Slagwerkkrant geprezen als ‘Nederlands beweeglijkste drummer’.

The Preacher Men nemen je terug naar een tijd van rokerige blues clubs in het zuiden van de Verenigde Staten. Wie van hun albums geniet, moet ze beslist live zien en horen, want op het podium komt de muziek van The Preacher Men pas echt tot zijn recht.

Efraim Trujillo| saxofoon
Rob Mostert | Hammond orgel
Chris Strik | drums

entree €17,50 exclusief servicekosten

Bestel hier je ticket

Gegevens
Datum: 27 oktober 2021
Tijd: 20:30 - 22:30
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: