Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
24
november
woensdag

Jazzkapel: Suzan Veneman

24 november 2021 @ 20:30 - 22:30
€17,50
  • Dit evenement is voorbij.

Suzan Veneman heeft na haar bachelor Jazz Trompet aan het conservatorium in Groningen haar studie vervolgd in de Verenigde Staten aan Rutgers University in New Jersey.
Daar heeft zij de roots van jazz van dichtbij bestudeerd en meegemaakt, om de hoek van New York City; de bakermat van de jazz.

Veneman weet haar publiek te grijpen met haar melodieuze en energieke spel, daarnaast is zij ook getalenteerd componiste/ arrangeur. Ze heeft meegedaan met onder andere het Prinses Christina Concours (2e prijs in 2010), de ASMAC big band writers competition (LA/USA, 2014) en Jazz Comp Graz in Oostenrijk (2017 en 2021), waar haar vaardigheden werden erkend en geprezen.
Zij schrijft haar stukken en arrangementen zowel voor kleine als grote bezettingen, en zitten vol verrassende, avontuurlijke wendingen en kleurige harmonieën.
Suzan heeft les gehad van o.a. Joe Magnarelli, Kurt Weiss, Alex Sipiagin en Jim Rotondi. Met haar eigen sextet heeft Suzan in 2021 een debuut album opgenomen.
Het album bestaat uit 8 door Suzan zelf geschreven stukken, onder de titel ‘Migrations of the Mind’; waarin zij met muziek de zoektocht naar haar eigen identiteit omschrijft na haar diagnose van MS in 2019. Line up:

Suzan Veneman – trompet/bugel 
Joao Driessen – tenor saxofoon 
Vincent Veneman – trombone 
Timothy Banchet – keys 
Tijs Klaassen – elektrische bas/contrabas 
Yoran Vroom – drums

Tickets bestel je via sophie@podiumazijnfabriek.nl

Gegevens
Datum: 24 november 2021
Tijd: 20:30 - 22:30
Kosten: €17,50
Locatie
Venue Name: Podium Azijnfabriek
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: