Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
22
december
woensdag

GEANNULEERD Jazzkapel: Shirma Rouse

22 december 2021 @ 20:30 - 22:30
  • Dit evenement is voorbij.

Shirma Rouse

Shirma Rouse is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene. Haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid maken haar tot één van de meest gevraagde zangeressen van Nederland. Kerst viert zij op de geheel eigen Shirma Rouse wijze: met gospelmuziek. De Shirma Rouse kerst shows zijn inmiddels een begrip geworden waarvan wij bij PA groot fan zijn.

Shirma was in eerste instantie voornamelijk bekend als achtergrondzangeres, onder andere bij Izaline Callister en Anouk. Met die laatste mocht zij deelnemen aan het Eurovisie Songfestival in Malmö. Hier werd zij door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste achtergrondzangeres. Shirma heeft ook een gastrol gekregen bij de concertreeks van Ladies of Soul.

Klassieke kerstnummers zullen voorbijkomen deze avond, maar dan in een versie die je nog niet eerder hebt gehoord. De soulzangeres maakte bijvoorbeeld een geheel eigen versie van de wereldberoemde klassieker All I Want For Christmas.

Over kerst zegt Shirma zelf “het is mijn favoriete tijd van het jaar, ik hou van geven, delen en samenzijn.” Laat dat nou net zijn waar wij bij PA goed in zijn. Vier deze kerst samen, neem je pa mee naar PA.

Entree €20 exclusief serviekosten

Gegevens
Datum: 22 december 2021
Tijd: 20:30 - 22:30
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: