Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
30
maart
woensdag

Jazzkapel: Eric Vaarzon Morel

30 maart @ 20:30 - 22:30

Eric, zoon van kunstschilder Wim Vaarzon Morel, kreeg op zijn zestiende jaar les van de legendarische Spaande flamenco artiest Paco Peña. Geïnspireerd door dit evenement trok hij op negentienjarige leeftijd naar Spanje, waar hij twee jaar woonde en werkte. Dat was het begin van zijn professionele vorming en heeft hem gemaakt tot de authentieke en veelzijdige flamencogitarist, theatermaker en componist die hij nu is.
Eric heeft vele flamencogrootheden begeleid, in diverse theaterproducties gespeeld, en heeft inmiddels zelf meerdere cd’s uitgebracht.
Ieder jaar bespeelt Eric de Nederlandse concert- en theaterpodia met een nieuw programma waarin de door hemzelf gecomponeerde muziek centraal staat. Hij laat zich voor zijn theaterprogramma’s veelal inspireren door het werk van beeldende kunstenaars door de eeuwen heen.

Entree €17,50 exclusief servicekosten

Bestel hier je ticket

Gegevens
Datum: 30 maart
Tijd: 20:30 - 22:30
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: