Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
28
november
woensdag

Jazzkapel: Philip Harper Quartet

28 november 2018 @ 20:30 - 23:00
€17,50
  • Dit evenement is voorbij.

Jazzkapel: Philip Harper quartet

De jazzmuzikant uit Baltimore, Maryland, speelt aanstaande woensdag samen met zijn, speciaal voor ons samengestelde kwartet, in de Azijnfabriek.
Philip Harper speelt voor deze gelegenheid met de contrabassist Cas Jiskoot, drummer Roberto Pistolesi en pianist Timothy Banchet.
Harper (1965) begon trompet te spelen toen hij tien jaar oud was. Hij studeerde o.a. bij Jackie McLean. Op zijn 18e verhuisde Philip naar New York, waar hij werkte met mensen als Betty Carter, Etta Jones, Harry ‘Sweets’ Edison, Benny Golson en Cedar Walton. Tussen 1986 en 1988 was hij lid van Art Blakey’s Jazz Messengers, met wie hij verschillende live-opnames heeft gemaakt.
Inmiddels heeft Philip Harper meegewerkt aan 50 goed ontvangen albums, als bandleider, maar ook samen met zijn broer, drummer Winand, en als sideman. Tegenwoordig woont Philip afwisselend in Europa en de Verenigde Staten en treedt hij wereldwijd op met o.a. de Mingus Bigband en zijn eigen kwintet.
Dit unieke concert is het bezoeken meer dan waard.

Gegevens
Datum: 28 november 2018
Tijd: 20:30 - 23:00
Kosten: €17,50
Evenement categorieJazzkapel
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: