Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
18
mei
woensdag

Jazzkapel: Dutch Swing College Band

18 mei @ 20:30 - 22:30

Dutch Swing College Band

De Dutch Swing College Band is een van Nederlands meest toonaangevende en bekendste jazzorkesten. De Dutch Swing College Band zorgt voor waanzinnige uitvoeringen van traditionele jazzmuziek op wereldniveau. Het swingende orkest, dat opgericht is op 5 mei 1945, is vanzelfsprekend door de jaren heen meermalen gewijzigd en heeft, voorzichtig geschat, 150 albums uitgebracht. Zo is hier ook niet te spreken over een normale groep muzikanten, maar over een waar begrip met een unieke geschiedenis.

Noemenswaardig is de terugkeer van Bert Boeren in 2021. Bert was tussen 1985 en 1999 ook al te horen bij het Dutch Swing College Band, en deed mee met 13 van hun albums.
Bert is een van Nederlands grootste trombonisten, en is wereldwijd bekend van zijn werk met wereldberoemde jazzmusici als Scott Hamilton, Warren Vaché en Clark Terry.

Met verfrissende arrangementen in de onmiskenbare Dutch Swing College sound, gespeeld door een verjongd orkest, is de Dutch Swing College Band vandaag de dag energiek als nooit tevoren.

Bert Boeren | trombone
Keesjan Hoogeboom | trompet, zang
Peter Kanters | banjo, gitaar
Anton Burger | drums
David Lukács |klarinet, sopraan-, tenorsaxofoon
Adrie Braat | bandleader, contrabas

Entree €20,00 exclusief servicekosten

Bestel hier je ticket

Gegevens
Locatie
Venue Name: Podium Azijnfabriek
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: