Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
31
augustus
woensdag

Jazzkapel: Benjamin Herman Quartet

31 augustus @ 20:30 - 22:30

Benjamin Herman speelde voor het eerst saxofoon toen hij 12 jaar oud was. Op zijn 13e trad hij op in het professionele clubcircuit. Binnen een paar jaar speelde Benjamin wereldwijd met verschillende groepen en eigen projecten. Een van deze eigen projecten was het baanbrekende ensemble New Cool Collective. Toen hij een tiener was had hij al succes als solist, en is verschenen op meer dan honderd albums van een breed scala aan artiesten, van Candy Dulfer tot Misha Mengelberg. Zijn concerten zijn sterk beïnvloedt door jazz, surf en punk muziek, free jazz en traditionele muziek van over de hele wereld.

Tegenwoordig is Benjamin Herman een van Nederlands meest originele en productieve jazz artiesten, die telkens weer de grenzen van jazz verkent. In 2021 heeft hij trio album ‘When Will The Blues Leave’ uitgebracht, samen met 85 jarige drum legende John Engels en bassist Joris Teepe. Tevens is er in de lente van 2021 een compilatie van Benjamin’s langzamere muziek, lockdown materiaal, albums en bonus tracks uitgebracht.

Entree €17,50 exclusief servicekosten

Bestel hier je ticket

 

Gegevens
Datum: 31 augustus
Tijd: 20:30 - 22:30
Evenement categorieJazzkapel
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: