Laden Evenementen

Jazz bij PA: Ruben Hein

27 maart 2024

Voor zijn nieuwste project verzoent Ruben Hein zijn twee grootste liefdes: muziek en natuur. Hij legde begin 2020, vlak voordat de pandemie uitbrak, de eerste ideeën vast voor zijn nieuwe project op een boot in de Zuidpool.

Ruben Hein is een gevierd popmuzikant, componist, presentator en orkestleider. Hij heeft vier studioplaten op zijn naam staan. Won meerdere Radio 6 Soul & Jazz Awards én de Edison publieksprijs. Ook bracht hij een live album uit met het Metropole Orkest, was hij een tijdje lid van de bekende Britse indie-formatie Fink en is hij twee jaar artistiek leider geweest bij het Nationaal Jeugd Jazz Orkest. Bij het grote publiek is Ruben vooral bekend dankzij zijn deelname aan het tv-programma Wie Is De Mol? en Linda’s Zomerweken.

Rubens komende muziekproject is geïnspireerd op zijn expeditie naar Antarctica. De ervaringen van deze bijzondere Artist In Residency werd en intrinsiek verweven in de nieuwe muziek van Ruben. Zijn nieuwste single ‘Guard Down’ legt de nasleep vast van het grote avontuur in Antarctica: een hypnotiserend nummer dat pleit voor meer bewustzijn richting je directe omgeving: hoe het besef van de elementen zoveel nieuwe
verrijking kan bieden binnen het dagelijkse bestaan. ‘Guard Down’ heeft qua arrangement het karakter van een specifieke route: een ontdekkingsreis zonder vaste bestemming.

Aanvang 20:30 uur
Deuren zaal open 20:00 uur
Verwachte eindtijd 22:45 uur

Bestel hier je ticket a € 19,50*

*prijs incl. servicekosten.

Share This Event

2689541
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
20:30 - 22:45
Evenement Categorie: