Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
22
april
maandag

Huiskamers op Stelten

22 april 2019 @ 13:00 - 18:00
€30
  • Dit evenement is voorbij.

Huiskamers op Stelten

www.huiskamersopstelten.nl

Huiskamers op Stelten is een kleinkunst huiskamerfestival in ’s-Hertogenbosch, georganiseerd door Podium Azijnfabriek.
Op 22 april 2019, tweede paasdag, zal de eerste editie van Huiskamers op Stelten plaatsvinden.

In 9 bijzondere Bossche huiskamers staat (aankomend) talent geprogrammeerd. De programmering is met zorg samengesteld door Huibert Wilschut. Van zachte, ontroerende maar ook geestige luisterliedjes tot scherp en snel cabaret. Aan diversiteit zal het deze dag niet ontbreken.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende routes. Route Bethaniëstraat, Route Peperstraat en Route Koningsweg.

Met jouw groep bezoek je de 3 voorstellingen binnen jouw route. Op jouw entreekaartje staat jouw route. In de eerste huiskamer wordt je ontvangen door een gids van de Koningstheateracademie. Zorg dat je op tijd bent, dan kun je meteen op je gemak bekijken wat er allemaal in je survivalpakket zit!

Het voordeel, van in groepen een route te lopen, is dat iedereen bij aanvang van het optreden aanwezig is en dat het binnen de groep natuurlijk al super gezellig is. Het nadeel, van in een groep een route te lopen, is dat je misschien net een voorstelling in een andere route ook had willen zien…
Voor die mensen (zoals wijzelf) is er een hectische ronde. Je kunt als extra, vierde, ronde helemaal zelf weten waar je gaat kijken! Een hectische, hilarische maar hopelijk een hele leuke ronde. (Uiteraard geldt bij deze ronde: wie het eerst komt, wie het eerst maalt)

Om 17.00 uur is iedereen met een passe-partout van harte welkom tijdens het slotoptreden van Peter Pannekoek in Podium Azijnfabriek.

Hoe zit het met drankjes/hapjes?
Bij aanvang van de dag krijgt iedereen een survivaltas van ons mee, om de dag door te komen. Tijdens het slotoptreden zijn consumpties voor eigen rekening.

Kortom je hebt voor €30,- een dagkaart waarmee je 5 voorstellingen kunt bezoeken, je een te gek survivalpakket krijgt en een excuus om op 2e paasdag niet naar een woonboulevard te hoeven gaan!

Dus….Welke route kies jij?

Kijk snel op www.huiskamersopstelten.nl voor meer informatie en / of het aanschaffen van je dagkaart 🙂

Gegevens
Datum: 22 april 2019
Tijd: 13:00 - 18:00
Kosten: €30
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: