Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
13
april
maandag

Huiskamers op Stelten… we “pasen” ‘m een jaartje door

13 april 2020
€35
  • Dit evenement is voorbij.

Huiskamers op Stelten… we “pasen”
‘m een jaartje door

Met pijn in ons hart hebben wij moeten concluderen dat het niet realistisch is om ons evenement op tweede paasdag door te laten gaan.

Het is te kort dag op de (voorlopige) einddatum van de, door de overheid,  aangegeven maatregelen i.v.m. het coronavirus.

Afgelopen dagen hebben we overleg gehad met alle betrokken artiesten. Zij hebben allen begrip voor de situatie en vooralsnog kan al zo’n 80% van de bezetting volmondig toezeggen dat ze volgend jaar op tweede paasdag met veel plezier voor jullie zullen optreden.

De kaarten, voor Huiskamers op Stelten 2020, blijven uiteraard geldig en worden omgezet naar
(tweede paasdag) 5 april 2021!

Je kunt je voorstellen dat we, ondanks dat we helemaal achter dit besluit staan, ontzettend verdrietig zijn aangezien we mega trots zijn op de programmering, deelnemende huiskamers, laatste keer op onze huidige locatie, onze sponsoren en dat we op de laatste 10 kaarten na helemaal uitverkocht zijn.

Maar… Wat in het vat zit verzuurt niet… Gezondheid gaat boven alles en volgend jaar zetten we iedere huiskamer extra op stelten!!

Voor vragen of bijzonderheden zijn wij te bereiken via info@podiumazijnfabriek.nl

Liefs & stay safe
Sóphie

Gegevens
Datum: 13 april 2020
Kosten: €35
Organisator
Organizer Name: Podium Azijnfabriek
Telefoon: 06-12978604
E-mail: