Laden Evenementen

Documentaire Ik ben bij je (besloten bijeenkomst)

02 juni 2024

Dit betreft een besloten bijeenkomst. 

Over de film: Ik ben bij je
‘Ik ben bij je’ is een korte documentaire die het verhaal vertelt van Maaike en Thijs, een jong stel dat geconfronteerd wordt met het verlies van hun stil geboren zoon, Raf. Terwijl ze hun verdriet een plekje proberen te geven, gaat de zorg voor hun dochtertje Bobbie gewoon door. Daarnaast bereiden ze zich voor op de geboorte van hun derde kindje en een verhuizing. Dit symboliseert niet alleen een fysieke verandering, maar ook een emotionele reis naar het vinden van een plekje voor hun verdriet. Hoe houden ze Raf in leven? En hoe vindt Raf een nieuw plekje in het gezin? Een intiem verhaal over de complexiteit van rouw en het proces dat vooral individueel is, maar ook samen. Een eerlijk portret van een gezin dat het verdiet een plekje in hun leven geeft.

Over de maker: Evy Hachmang
Evy Hachmang, fotograaf en filmmaker, vangt emoties en verhalen met haar lens. Haar werk draait om echtheid en verbinding. Geïnspireerd door haar eigen zoektocht naar identiteit en verbondenheid, belicht Evy thema’s als zelfontplooiing en de kracht van authenticiteit. Ze haalt inspiratie uit de momenten die zich afspelen tussen de pieken in het leven. Deze lijken vaak eenvoudig, maar zijn doordrenkt van betekenis en schoonheid door wat eraan voorafging.
Met haar camera legt Evy niet alleen beelden vast, maar ook de essentie van menselijke interactie en emotie. Ze deelt verhalen die ons raken en verbinden, en laat zien wat het betekent om mens te zijn.

Eerder werk:  Mem (2021)
Wat voor invloed heeft een borstamputatie op je zelfbeeld? Door de ogen van jonge filmmaker Evy Hachmang volgen we het proces van haar moeder die een borstamputatie ondergaat als gevolg van een voorstadium van borstkanker. Bekijk hier ”Mem”. 

Zondag 2 juni
Ontvangst 14:30 uur
Aanvang film 15:00 uur (duur: 25 min)
15:30 – 17:00 afsluiting & borrel
Entreeprijs: €4,50.

Entreebewijzen voor Ik ben bij je zijn alleen op uitnodiging beschikbaar via HIER. 

Share This Event

729976
DD
DAYS
HH
HOURS
MM
MIN
SS
SEC

Gegevens

Datum:
2 juni
Tijd:
14:30 - 17:00