Laden Evenementen

Disco Soul Train Show met Iva Wonder

09 juni 2023

Met deze Disco Soul Train Show maakt zanger Iva Wonder samen met zijn disco DJ en disco danseressen echt een feest, de grootste disco hits komen voorbij, denk aan “The Trammps”, “Kool & The Gang”, “Tavares”, “Jackson 5”, “The Whispers”, “McFadden & Whitehead” etc! Deze te gekke show brengt je weer helemaal terug in de Disco tijd!
Iva Wonder is bekend van het programma op SBS6 ‘The Tribute’ – Battle Of The Bands. Hij was één van de finalisten met de Stevie Wonder Tribute in 2022.

Iva zit al heel lang in de entertainment en heeft ook hits op zijn naam staan. Hij heeft ook Disco Soul Train songs gecoverd. Zo heeft hij in 2004 de soundtrack gemaakt voor de film ‘Feestje’. ‘Sexual Healing’, cover van Marvin Gaye. Ook heeft hij de single ‘Fresh’ uitgebracht, cover van Kool & The Gang. Dit nummer heeft ook in de top 40 gestaan en was ook een internationale hit.

1 van de highlights van Iva is dat hij met de legendarische ‘Sister Sledge’ op het podium heeft mogen staan waar hij ‘We Are Family’ heeft mee mogen zingen!

Zin om een avondje te swingen? Tot 9 juni!

Tickets € 15,75 te bestellen via deze link

Deuren geopend om 20:00 uur.
Aanvang 20:30 uur.
Prijs inclusief servicekosten.

Share This Event

774525
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
9 juni
Tijd:
20:30 - 22:30