Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
14
juni
zondag

Den Bosch Zingt… Repetitie

14 juni 2020 @ 19:30 - 21:30
  • Dit evenement is voorbij.

Den Bosch Zingt is een muzikale vereniging. Iedereen die kan zingen en ook een beetje performen kan zich aanmelden. We voeren namelijk elk jaar drie projecten uit, waar we zo’n drie maanden aan werken. Elk project heeft een artiest, band of thema als onderwerp en wordt aan het begin van het jaar democratisch bepaald. Er wordt in overleg een repertoire van 25 liedjes samengesteld en verdeeld over de deelnemende vocalisten. Meestal zingt elke vocalist een of twee liedjes en eventueel nog wat ‘backing vocals’ bij andere deelnemers.

Verdeeld over de acht repetities met de Den Bosch Zingt huisband, wordt elk liedje onder leiding van de muzikaal leider, drie keer gerepeteerd. We eindigen met een generale repetitie en gewoonlijk twee optredens (zaterdagavond en zondagmiddag).

Gegevens
Datum: 14 juni 2020
Tijd: 19:30 - 21:30
Organisator
Organizer Name: dbz
E-mail: