Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
23
november
zaterdag

Den Bosch Zingt… Lekkere Foute Hits 3

23 november 2019 @ 20:30 - 23:00
€7,50
  • Dit evenement is voorbij.

Foute hits… Guilty pleasures… Wat zijn dat eigenlijk? Nou, dat weet dus niemand want daar heeft iedereen zijn eigen ideeën over. Maar de keuzes van Den Bosch Zingt… zijn al twee keer eerder in zeer goede aarde gevallen, dus blijkbaar hebben we er een neus voor!

Ook met deze editie wordt het gegarandeerd weer een feestje, met verrassend lekkere nummers en aansluitend aan het concert een karaokesessie voor het publiek! Dus heb jij nog iets in de kast hangen waarvan je denkt ‘kan dit eigenlijk wel?’ Trek het gewoon aan en kom naar de Azijnfabiek om eens lekker uit je da te gaan. Doen wij ook.

Data:
Zaterdag 23 november 2019 , aanvang 20.30 uur (zaal open om 20.00 uur)
Zondag 24 november 2019, aanvang 14.00 uur (zaal open om 13.30 uur)

Locatie:
Podium Azijnfabriek, Bethaniëstraat 4, ’s-Hertogenbosch

Wil je zeker zijn van een plekje, bestel dan vast je kaartjes via info@denboschzingt.nl
Kaartjes zijn €7,50- inclusief hapjes

Den Bosch Zingt … is een groep enthousiaste zangers en zangeressen die, begeleid door de Den Bosch Zingt … Band, jaarlijks drie keer een artiest, band of muziekgenre in de spotlights zetten. Hun repetities en de daaropvolgende concerten vinden plaats bij Podium Azijnfabriek.
Voor meer info: www.denboschzingt.nl

Gegevens
Datum: 23 november 2019
Tijd: 20:30 - 23:00
Kosten: €7,50
Organisator
Organizer Name: dbz
E-mail: