Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
30
december
maandag

UITVERKOCHT! De Koningstheateracademie presenteert: BAMBI – The Wildlife Musical

30 december 2019 @ 14:30 - 16:00
€10
  • Dit evenement is voorbij.

UITVERKOCHT

Dé kerstsensatie van het mensen- en dierenrijk.
Dé emotionele rollercoaster van 2019.

Na vertolkingen van bekende kerstverhalen als ‘David Coppierfield’, ‘The Sound of Music’ en ‘A Christmas Carol’ presenteert de Koningstheateracademie ook dit jaar een kerstvoorstelling voor het hele gezin, geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Na het sentiment van Charles Dickens en de romantiek van The Sound of Music is het nu tijd voor de ontroering van Walt Disney’s BAMBI!

Onder regie van Minou Bosua en Annelies van Wieringen zetten de studenten van de Koningstheateracademie hun creatieve tanden in het verhaal van dit opgroeiende hertje.

‘Bambi, The Wildlife Musical’ vertelt het wereldberoemde relaas van een jong hert: zijn moeder is net te vroeg gestorven om hem de geheimen van het leven mee te geven. Daarom moet hij zelf op pad om het leven te doorgronden en zijn bestemming te vinden. Gelukkig wordt hij bijgestaan door zijn vrienden Stamper, Bloempje en de wijze Uil met altijd goede raad:
“Als je niets aardigs kunt zeggen, houd dan je mond!”

Wat een pracht van een kerstgedachte!

Als je leven voelt als een bevroren vijver waar je op blijft uitglijden, kom dan met spoed naar ‘Bambi, The Wildlife Musical’!

Kaarten reserveren is mogelijk via reserveringen@koningstheateracademie.nl.

Gegevens
Datum: 30 december 2019
Tijd: 14:30 - 16:00
Kosten: €10
Organisator
Organizer Name: Koningstheateracademie
E-mail: