Laden Evenementen

De interactieve #DoeiCovid show

28 september 2022

 The International Award for Young People presents:

de interactieve #DoeiCovid show
met Rob Scheepers

Hoe fijn zou het zijn als je even al je Covid-frustraties eruit kunt gooien?! Even stoom afblazen en lekker zeiken op die k..Covid, met die online lessen, lockdowns, mondkapjes, 1,5 meter maatschappij en al die beperkende maatregelen waardoor je eigenlijk weinig meer kon dat thuis hangen en niks doen. Gevolg: eenzaamheid, leerachterstand en gezeur van je ouders.

Of was het stiekem toch ook wel prettig? Je kon je eigen tijd indelen, lessen volgen vanuit je bed en de lachers op je hand krijgen omdat de kat het nodig vond om mee te kijken. Je kook skills zijn verbeterd, omdat je tijdens de lockdowns vaker gekookt hebt voor jullie gezin. En je sociale contacten zijn juist toegenomen, omdat je online veel nieuwe vrienden hebt gemaakt over de hele wereld.

In de interactieve #DoeiCovid show zet cabaretier Rob Scheepers alle voor- en nadelen van de afgelopen 2 jaar op humoristische wijze op een rij. Nog 1x zeiken op die Covid…en dan door!

De #DoeiCovid show wordt mede mogelijk gemaakt door het Award Covid-19 Recovery Fund van de World Health Organisation en de Verenigde Naties.

Aanmelden kan via deze link!

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
28 september 2022
Tijd:
14:00 - 15:30