Laden Evenementen

De Diezeblaozers zomeravond feest

01 juni 2024 - 02 juni 2024

Na een lange afwezigheid organiseren de Diezeblaozers eindelijk weer het eigen Diezeblaozers Zomeravond feest met medewerking van diverse kapellen!

Met medewerking van

XBB 
The eXperience BrassBand, ookwel XBB genoemd, is een frisse groep muzikanten. Noord, Oost, Zuid, West, niets is XBB te gek!

RODL
Rodl staat voor het “Rondje Op De Lip” en is een enthousiaste club jonge adonissen, die met behulp van de nodige decibellen en pilseners een leuk optreden ten gehore proberen te brengen.

Coest
Coest is een groep muzikanten die graag een onvergetelijke muzikale indruk achter laat door een eigen sound en originele arrangementen. Het repertoire bestaat uit originele, swingende en muzikale nummers die altijd net iets anders zijn.

Ladder(s)zat

Blaaskapel, pretband, dweilorkest. Hoe je het ook went of keert, Ladder(s)zat is
een gezellige club mannen, feestvarkens en muzikanten die ervan houden de boel op
stelten te zetten.

Las Jarras 
Bestaat uit muzikanten uit hofkapel en dweilorkesten, en de muziek is gezellig, van alle tijden en nooit saai!

Feestbende 
Bij De Feestbende draait het om één ding: lol trappen met een dikke knipoog en een flinke dosis muzikale passie. Of je nu van onze muziek geniet of gewoon komt voor de gezelligheid, je zult altijd met een glimlach naar huis gaan!

Björn Koningstein 
Bjorn zet met zijn optredens menig feesten op zijn kop en heeft ook al diverse optredens op grotere events mogen geven, zoals het Levenslied in Den Bosch.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Begin:
1 juni/19:30
Einde:
2 juni/01:00