Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
11
september
zaterdag

De Bossche Kornuiten “Miles & More”

11 september 2021 @ 20:30 - 22:30
  • Dit evenement is voorbij.

De Bossche Kornuiten  “Miles & More”

Übergetalenteerd, altijd wakker met een wijsje en leven op de maat van de muziek.

Het zijn zomaar een paar superlatieven die de muzikale talenten van de Bossche Kornuiten het best doen omschrijven. Hun passie voor muziek is uiteraard niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het zeer bonte gezelschap bestaande uit louter Bossche jazzcoryfeeën  kwam vier jaar geleden voor het eerst bijeen tijdens een editie van Jazzy Huiskamers en dat bleek een schot in de roos. De Bossche Kornuiten staan bekend om hun energieke grooves, stuwende jazz, filmachtige thema’s, mooie ballades, van fluisterend klein naar maximaal groot!

Op het programma staat muziek van Miles Davis en musici waar hij veel mee werkte. Miles wordt alom beschouwd als de belangrijkste en invloedrijkste  jazzmusicus van de twintigste eeuw en een spilfiguur van vele jazzstromingen als cooljazz, modale jazz en jazzrockfusion. In zijn kielzog volgden weer vele grootheden zoals; John Coltrane, Herbie Hancock, Wayne Shorter , Ron Carter en Tony Williams. Zijn Album “Kind Of Blue” (1959) is het best verkochte jazzalbum aller tijden.

De Bossche Kornuiten zijn:

David Romanello (altsax)
Bert Boeren (trombone)
Jeroen Doomernik (trompet)
Vincent Houdijk (vibrafoon)
Jacob Bedaux (piano)
Kees van Schijndel (bas)
Pieter Bast (drums)

 

Aanvang 20:30u 

Ticket €17:50 exclusief servicekosten

bestel hier je kaartje

Gegevens
Datum: 11 september 2021
Tijd: 20:30 - 22:30