Laden Evenementen

Comedy bij PA: Roel C Verburg | Rock & Roll

20 september 2022

Echte rocksterren spelen in uitverkochte voetbalstadions, vliegen met hun eigen privéjet, verblijven in luxe hotelkamers en drinken daar in het bubbelbad dan dure champagne met hun groupies. Roel C. Verburg daarentegen speelt doorgaans in kleine zaaltjes, heeft al jarenlang dezelfde vriendin en drinkt na een optreden vaak een goedkoop blikje bier in de trein naar huis.
In zijn derde theatershow Rock ’n Roll brengt hij, behalve nog meer nieuwe grappige liedjes, ook verhalen uit de rockgeschiedenis en vergelijkt die met zijn eigen leven ‘on the road’. Beduidend minder sensationeel, maar nog steeds Rock ’n Roll…

“Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.” Elsevier

“Fucking grappig.” Giel Beelen

“Haha, geweldig!” Jochem Myjer

Op TV was Roel C. Verburg te zien bij Tatatataal, Kopspijkers, Comedy Explosion, Comedyclub Katendrecht en Padoem Patsss; op de radio was hij elke vrijdagochtend live te horen bij Jeroen van Inkel, eerst op Radio Veronica, nu NPO Radio 5.
Daarnaast speelde hij ook op festivals als Concert At The Sea, Lowlands en de Zwarte Cross en is hij tevens één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam.

 

Datum: 20 september 2022
Aanvang: 20:30 uur
Entree: €15,00 – Klik hier voor tickets!

 

Foto: Maikel Thijssen Photography

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
20 september 2022
Tijd:
20:30 - 22:00