Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
05
september
zondag

Club Zondag

5 september 2021 @ 15:00 - 20:00
€7,50
  • Dit evenement is voorbij.

5 september is er weer Club Zondag, dé culturele middagmix van Den Bosch, drie optredens van ongeveer 30 tot 50 minuten, goed en zeer gevarieerd. Leuk als je komt kijken en luisteren naar :

LOCO

Met veel plezier trommelen deze mannen in de traditie van de Royal Drummers of Burundi maar wel op Westerse trommels net als bv Slagerij van Kampen. Vooral het samen bedenken van de muziek geeft ons de meeste voldoening, aldus Jan, Frans en John.

Ruim 25 jaar bestond Loco uit Nico, Frans en Jan en hebben al eens eerder bij Club Zondag gespeeld. Nadat ze in 2018 helaas afscheid hebben moeten nemen van Nico, leek even het lot van Loco bepaald. Maar met de komst van John is er weer nieuw leven in Loco geblazen en dat komen ze laten horen ook. Ze hebben er zin in!

DOSKO
Zes jonge gasten gaan in een akoestische set terug naar de kern van de muziek. Maar dat is echter geen stap terug, integendeel zij bewijzen dat de kracht van muziek niet wordt bepaald door volume. Akoestisch betekent naakt, minimalistisch en durven puur te zijn. Het resultaat : Een energieke set aan songs met een kern van funk en worldbeat. Voor de liefhebbers van Talking Heads een dikke aanrader.

ON POINT

Deze Soul/R&B band bestaat uit ervaren en passie-volle muzikanten. Ze nemen ons in een throwback mee naar de jaren van de old school. Met hits van onder andere Joe, Chaka Khan, Boys II men maar ook Usher en meer. ON POINT beloofd een energiek optreden…..Are you ready to shake your body down to the ground?

Zondag 5 september, aanvang 15.00 (de foyer is al open vanaf 11.00)

Entree 7.50 een kaartje kun je bestellen via bijgaande link

Wij moeten de overheidsmaatregelen hanteren, dwz dat je een corona toegangsbewijs moet laten zien (de QR code) ; negatieve testuitslag of vaccinatiebewijs of een bewijs dat je recentelijk hersteld bent van corona.

 

Gegevens
Datum: 5 september 2021
Tijd: 15:00 - 20:00
Kosten: €7,50