Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
27
september
zondag

Club zondag

27 september 2020 @ 14:30 - 19:00
€5
  • Dit evenement is voorbij.

Mooi, hij is er weer Club Zondag ! Waar je zeer welkom bent en waar het gezellig is én waar je drie leuke optredens op één middag krijgt.

Als eerste : Sjors de Haas. Een 17 jarige student aan de rockacademie. Sjors is singer-songwriter, produceert zelf en ’n talent op piano. Inspiratie voor zijn eigen nummers haalt hij oa uit de Beatles.

Als tweede : FOHkes. Vijf koperblazers van het Filharmonisch orkest ’s Hertogenbosch. Bart op trompet en cornet, Arnoud op trompet en flügelhorn, Kees op hoorn, Guus op trombone en Mathieu op tuba. Het zijn vakmannen die blijven repeteren op techniek, klank en samenspel.

Als derde : Blue7.Een door de wol geverfde band.De zes mannen uit Den Bosch en omgeving spelen rock, reggae en blues. Levendig en meeslepend. In hun optreden zitten eigen nummers van hun CD Back tot the city en covers van oa Cuby&Blizzards, John Mayer en Eric Clapton.

Gegevens
Datum: 27 september 2020
Tijd: 14:30 - 19:00
Kosten: €5
Organisator
Organizer Name: club zondag
E-mail: