Laden Evenementen

Club Zondag

04 juni 2023

Iedereen is weer van harte welkom bij Club Zondag! Een middag met drie totáál verschillende en super mooie optredens én nog een toegift…

We starten met de KVA Bigband, daarna Jakobs & Welling en daarna de band Vetschiller. Maar omdat het zomer is hebben we de zon naar binnen gehaald. Leif45 draait na afloop in de foyer hele lekkere muziek op vinyl!

KVA Bigband; 15 blazers aangevuld met een combo en drie zangers… Dat is nog een binnenkomen ! De enigszins merkwaardige afkorting staat voor Kunst Vermag Alles en dat Alles, zo is het precies met deze band. Ze spellen alles; Harry Styles, Guns &. Roses, Bruno Mars, Paul Simon, Weather Report en Chuck Mangione. Speciaal voor deze Club Zondag wordt de band aangevuld met een 14 jarig gitaarwonder, die geen noot kan lezen maar alles op gehoor meespeelt.

Jakobs & Welling; Een duo dat is ontstaan in het restaurant van de voormalige V&D, een verdrietig gegeven op zich….Melancholie en sneuheid is dan ook een verbindende factor in hun teksten. Deze hebben ze vormgegeven tot een verzameling mooie, grappige, en soms droevige kleinkunst liedjes.

Vetschiller; Vijf energieke mannen brengen met hart en ziel hun eigen muziek in moerstaal. Een originele band met een randje Balkan en Ska, dussss …dansbaar en vrolijk, maar zeker ook interessant om ernaar te luisteren. Het speelplezier spat er vanaf. We zijn echt blij verrast dat ze helemaal uit Leiden bij Club Zondag komen spelen. Eerder speelde zij op het Magneetfestival, als opener voor De Kift en bij de première van de film Tussen de Rijnen, waarvoor Vetschiller ook de muziek maakte. Mars: zang en gitaar, Gerard: gitaar en zang, Taco: bas en zang, Ton: drums en zang, HenkJan: viool en zang

Aanvang: 15.00 uur
Entree: 7,25  via deze link (inclusief servicekosten) en 10 euro aan de deur.

Share This Event

322900
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Datum:
4 juni
Tijd:
15:00 - 18:00
Site:
www.clubzondag.org