Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
30
juni
zondag

Club Zondag

30 juni 2019 @ 15:00 - 18:00
€5
  • Dit evenement is voorbij.

Zondag 30 juni 2019
Aanvang 15.00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Entree € 5

Er is zoals altijd veel gezelligheid, genoeg te drinken en wat te eten. Wees welkom !

Mrs.P.Rules!
Vertelt verhalen, doordrenkt met passie en melancholie, rauwe sadsongs, dramalove vol emoties en regelmatig een hevige dosis euforie met buitensporige happiness. Ingetogen en uitbundige (semi) acoustic covers met een persoonlijke twist. Inspiratie van oa Tom Waits, Beth Hart, Damian Rice, Caro Emerald, John Lennon, Janiva Magness and a lot more….
In de zomer van ’17 kwam gitarist Tiny met het idee om, backing vocaliste, Pascale uit haar “womancave” te trekken en samen met Jos wat songs te spelen. Sindsdien is er een continue
verandering van repertoire, omdat er zoveel mooie liedjes te ontdekken zijn..

Mrs.P.Rules!…is…
Tiny der Kinderen gitaar/banjo/ukelele/zang
Jos de Kinderen bluesharp/cajon/percussie
Pascale Daris zang/ tranen/ euforie/extase

Johnny Chest Pain
Drie jonge hippe gasten met een ouwe muzikale ziel.
Tennessee whisky en Schultebrau beer……..

Pleebek
Maurits, Hans, Merlijn, Wim, Frank, Mieke, Hans en Piet zijn er met oa hun trompet, bugel, mandoline, saxofoon, accordeon, gitaar, banjo en vele fluiten klaar voor en hebben er kei veel zin in. Ze gaan ons op onnavolgbare wijze mee terug in de tijd te nemen naar de tijd van Ban de Bom, FNV stakingen, Baas in eigen buik, Nee tegen kernenergie.
Pleebek brengt nl een ode aan de de meest bekende anarchistische folkband uit de 80-er jaren R.K. De Veulpoepers ! Afgewisseld met nummers van andere bands uit die tijd, zoals oa Bots en Fungus.
Kom vooral kijken en luisteren en meezingen, of zoals hun het zelf zeggen.. kom gezellig meedrukken.

Gegevens
Datum: 30 juni 2019
Tijd: 15:00 - 18:00
Kosten: €5
Organisator
Organizer Name: club zondag
E-mail: