Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
07
oktober
zondag

BOEL Bazaar

7 oktober 2018 @ 10:30 - 18:00
Gratis
  • Dit evenement is voorbij.

Creatieve marktplaats voor (startende) ontwerpers, kunstenaars en retailers
BOEL Bazaar in Podium Azijnfabriek ‘s-Hertogenbosch

SAVE THE DATE voor BOEL Bazaar op zondag 7 oktober van 11:00 tot 18:00 uur in Podium Azijnfabriek en laat je aangenaam verrassen door lokaal creatief talent! BOEL biedt een podium en etalage aan (startende) ontwerpers, kunstenaar en retailers, die hun weg naar het grote publiek nog moeten vinden.

Sociaal ondernemers Lonneke Voets en Monique Bredeveld willen met BOEL creatief ondernemerschap stimuleren door betaalbare shop- en exporuimte te faciliteren in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Ze hebben weliswaar nog geen geschikt winkelpand gevonden, maar geloven heilig in BOEL en de vele enthousiaste creatives die met hen het avontuur aan willen gaan.

Met BOEL Bazaar willen ze je alvast kennis laten maken met de BOEL-ondernemers en hun unieke creaties. En de ondernemers met elkaar. BOEL gelooft namelijk in co-creatie: samen sta je sterker!

Het aanbod is zéér divers: van schilder- en viltkunst tot fotografie, illustraties, ambacht, design, vintage, brocante, muziek, persoonlijke verzorging, (slow) fashion, woonaccessoires, kraamcadeaus en vegan taart. Ook is er een stekjesruilmarkt in de mooie binnentuin van de Azijnfabriek.

Parkeeradvies: Parkeergarage St. Jan bevindt zich op slechts enkele minuten loopafstand van Podium Azijnfabriek. Er is geen pin aanwezig, dus neem contant geld mee of installeer een mobiele app op je smartphone waarmee je betaalverzoeken kan afhandelen.

Oh ja, de entree is gratis!

Check voor meer info Facebook (@boel073) en Instagram (@boel073) of stuur een mail naar info@boel.nl. De website van BOEL is nog in ontwikkeling.

Gegevens
Datum: 7 oktober 2018
Tijd: 10:30 - 18:00
Kosten: Gratis