Home / 0

Agenda

Altijd iets te doen @PA, vaak gepland zoals je hieronder in onze agenda kunt zien maar soms ontstaat er plotseling iets en dat maakt het hier zo leuk! Wil je niets missen? Volg ons dan via Instagram, via onze story’s ben je als eerste op de hoogte!

Laden Evenementen
06
april
zaterdag

25 jarig jubileum Naima

6 april 2019 @ 19:30 - 22:30
Dana principe
  • Dit evenement is voorbij.

Naima, ofwel Marieke van Beek, is al jaren een begrip in buikdansend Den Bosch en omstreken. Op 6 april 2019 viert zij haar 25-jarig jubileum in de Azijnfabriek. Samen met (oud)-cursisten en dansliefhebbers uit heel Nederland belooft het een spetterend feest te worden. Met optredens van Farouq, cursisten én natuurlijk Naima zelf.
Helga Smit en de Oriental Trance Company, bestaande uit Ton Jansen en Michel Stooker, verzorgen de live muziek. Ze spelen prachtige Oriëntaalse ritmes op darbuka, daf en bendir. Daaroverheen klinken de betoverende zang van Helga en melodieën van exotische instrumenten als bubul tarang en hangdrum.
“Buikdans is een improvisatiedans en komt het best tot zijn recht op live muziek. Op dat moment vormt de danser(es) met muzikanten en publiek een drie-eenheid. Als je geluk hebt verbinden zij zich onderling. Het geluksgevoel dat dan ontstaat noemen ze in Egypte ‘tarab’. Dat kun je ook voelen als je nog nooit iets met buikdansen hebt gedaan. Iedereen die Naima of buikdans een warm hart toedraagt is van harte welkom.” Zegt Naima.
Graag weten we van tevoren hoeveel mensen er komen. Stuur een mail naar peterverzijl@planet.nl en geef je naam/namen door. Graag vóór 30 maart.

www.naima.nl

Gegevens
Datum: 6 april 2019
Tijd: 19:30 - 22:30
Kosten: Dana principe
Organisator
Organizer Name: naima
E-mail: